Melek Mossolandık: Bu İş Bitmiş Yayında!

Mısra Gündem

Melek Mosso’nun heyecanla beklediğimiz yeni teklisi “Bu İş Bitmiş” video klibi ile birlikte tüm dijital platformlarda yayınlandı!

En son ”Sabahçı Kahvesi” şarkısıyla gündeme gelen Mosso, tekrardan listelerimizde ilk sırada yerini aldı. Murat Joker yönetmenliğindeki klip elbette gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca şarkının prodüktör ve aranjör koltuğunda ise Genco Arı oturuyor.

Melek Mosso – Bu İş Bitmiş Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

Şarkının sözleri sizlerle…

Olur sandım, dikiş tutar sandım
Meğerse açıkmış yaram
Kapatsaydım bu defteri kalırdı yarım
Benden son çabam

Belalı bakışlarındaki o hırsız
Çaldı yüreğimi ah apansız
Keşke en baştan sevseydin yalansız

Olan olmuş, bu iş bitmiş
Aşk dediğimiz yalandan mı ibaretmiş?
Yaşlı gözler elbette özler
Severken ayrı ama gönüller hep beraber

Melek Mosso Kimdir?

11 Kasım 1988’de Kayseri’de doğdu. Müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başladı. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı’nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. Daha sonra Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimine devam etti. Lise döneminde yan flüt çalmaya başladı. Üniversite öğrenimini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. Öğrenim hayatı boyunca korist ve solistlik yaptı.

Eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul’da Kadıköy – Beşiktaş hattında müzik yaparak tanınırlığını arttırdı. Ayrıca piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vererek, müzik eğitimi almak isteyen öğrencilerini konservatuvar sınavlarına hazırladı. Çeşitli Müzik Yarışmalarına katılarak ödüller kazandı. Müzisyen arkadaşları ile kurduğu Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak çeşitli sahnelerde performans gösterdi.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam