cem yılmaz

Cem Yılmaz’dan Diamond Elite Platinum Plus Netflix’te!

Ayşe Aslıhan

Netflix, Cem Yılmaz‘ın Diaomond Elite Platinum Plus adlı son stand-up gösterisiyle karşımızda!

Uzun bir süredir farklı şehirlerde izledik… Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus, 31 Aralık’ta Netflix’te yerini alacak.

Diamond Elite Platinum Plus birçok şehirde izleyiciye ulaştı. Ayrıca her zaman gittiği yerlerde sold-out çekti! Komedyen bir yandan da yeni dizisi Erşan Kuneri‘nin hazırlıklarına devam ediyor. Netflix platformunda yer alacak dizi önümüzdeki yıl çıkacak. Dizide ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu var. Üstelik onlara Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar eşlik ediyor!

Cem Y. daha önce yaptığı açıklamada Erşan Kuneri’nin 69 yılında DJ, 80’lerde ise prodüktör olduğunu söylemişti. Ayrıca komedyen, 1975 ve 1978 yılları arasında Erşan Kuneri’nin hayatını yansıtmak istediğini ifade etmişti.

Cem Yılmaz ilk kez nerede gösteri yaptı?

Komedyen, 23 Nisan 1973’te İstanbul Kocamustafapaşa’da doğdu. Aslen Sivaslıdır. Anne adı Sabahat, baba adı Arif’tir. Can adında bir ağabeyi ve Özge adında bir kız kardeşi vardır. Kocamustafapaşa’da ki Mehmet Akif İlkokulu’nda 4. sınıfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler’e gitti. Ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu’nda bitirdi. Lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde görmüştür.

Bir mizah dergisi olan Leman Dergisinde karikatür çalışmalarına başladığında, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde sürdürüyordu.

İlk stand-up gösterisini Leman Kültür’de, 1995’in Ağustos ayında gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam