hogwarts

Harry Potter: Return to Hogwarts Geliyor!

Cansu Özer

J.K. Rowling’in muhteşem fantastik serisi Harry Potter’ın film serisini izlemeyen var mı? Oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, serinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nın vizyona girişinin 20. yıl dönümünü kutluyorlar! Hatta Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts (Hogwarts’a Dönüş) için yeni bir tanıtım videosu bile var. Potterheadler Return to Hogwarts için oldukça heyecanlı! Bakalım bu özel bölüm, Friends hayranlarını üzdüğü gibi Potter hayranlarını da üzecek mi?

“Return to Hogwarts”, 1 Ocak 2022 tarihinde yayında olacak. Yapım, başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint‘in oynadıkları karakterleri derinlemesine ele alacak. Ayrıca oyuncularla ve film ekibiyle yapılan röportajlar da olacak.

Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts’ta başrol oyuncularının yanı sıra Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman var. Üstelik Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps de orada. Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch gibi isimler de yer alacak.

Özel bölüm, 1 Ocak 2022’de yalnız HBO Max’te olacak!

return to hogwarts

J.K Rowling Yok! | Return to Hogwarts

Return to Hogwarts yapımında J.K Rowling‘in adı geçmiyor. Potterheadler için bu çok şaşırtıcı bir durum olmasa da biraz kırıcı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kendisi ne yapmış olursa olsun bu serinin yaratıcısı… O olmasaydı Harry Potter olmazdı. Bu konuda henüz tam bir açıklama gelmese de oklar bu yönü gösteriyor. Bakalım neler olacak!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam