James bınd

James Bond Serisi Dijitalde Olacak!

Aygün Akdağ

25. seriye gelirken, Covid-19 salgını nedeni dahil birçok sebeple sıklıkla yayın tarihi değiştiren James Bond, yeni bir haberle gündemde. Alınan bilgilere göre pandemi dolayısıyla sinemaseverler Bond’u ilk kez evlerinde izleyecek!

Yayınlanacağı platform henüz belli olmayan James Bond, tahminlere göre Netflix ile anlaşacak.

1962’den beri hayatımızda olan ve “Ben Bond, James Bond” cümlesiyle kendini takdim eden efsane ajan 007’nin 25. filmi No Time To Die (Ölmeye Zaman Yok) 2 Nisan 2021’de seyirciyle buluşacak. 

James Bond’a beşinci kez hayat veren Daniel Craig‘in son kez bu rolle seyirci karşısına çıkacak olması bir başka önem taşıyor.

Craig’in ardından yeni Bond kim olacak?” tartışmaları gündeme gelirken Game of Thrones dizisinin baş rollerinden Emilia Clarke, verdiği bir röportajda James Bond karakterini canlandıracak ilk kadın olmayı istediğini söyledi.

James bond

Çekimler sırasında 51 yaşındaki oyuncu, set kazası sonrası ayak bileğinden operasyon geçirdi ve iki hafta sete çıkamadı.

Jamaika’da sakin bir hayat süren James Bond’un huzurlu yaşamının bozulmasıyla gelişen olayları konu alan filmden son fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Kaçırılan bir bilim insanını kurtarmaya çalışan Bond’un, oldukça tehlikeli yeni bir teknolojiye sahip olan gizemli bir suçluyla mücadelesini anlatan filmin oyuncu kadrosu da yıldızlardan oluşuyor.

James Bond

Craig ile beraber Spectre‘da rol alan Seydoux ve Christoph Waltz’ın yanı sıra Bohemian Rhapsody ile Oscar kazanan Rami Malek, yeni kötü karakteri olarak hikayede yer alıyor.

Nisan’da vizyona girecek filmin müziği, 5 Grammy ödüllü yeni nesil müzisyen Billie Eilish’e emanet edildi. Filmle aynı ismi taşıyan şarkıyı seslendiren 18 yaşındaki müzisyen, ilki 1962 yılında çekilen 007 serisinin en genç bestecisi oldu.

İngiliz Kraliyet Postası, yeni James Bond filmi için 10 çeşit içeren sınırlı sayıda pul serisi bastırdı.

James Bond

No Time to Die filmi 163 dakika olacak. Bu süreyle No Time to Die, bugüne kadarki en uzun James Bond filmi olacak. Daha önce bu rekor, 148 dakika uzunluğundaki Spectre’a aitti.

Corona virüs nedeniyle 5 kez ertelenerek 2 Nisan 2021’e vizyon tarihi alan film için yapımcı şirket MGME’ye dijital yayın platformlarından teklif yağıyor. Sinemaların açılmasının kısa süre içinde zor gözükmesi Bond’un dijital ortamda yayınlanma ihtimalini yükseltiyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam