Birkan Nasuhoğlu’ndan Yeni Tekli: “Öyle Dur”

burcinturna

Birkan Nasuhoğlu ‘nu Yedinci Ev’den tanıyoruz. Grup çalışmalarını sonlandırdıktan sonra Birkan da solo projelerine eğilmeye başladı.

Elçin Orçun ile yaptığı iki düetle güzel bir kitleye ulaşan Birkan’ın, ilk solo teklisi “Öyle Dur” 22 Mart’ta tüm dijital platformlarda yayınlandığından beri yoğun bir ilgi görüyor.

GTR Müzik’ten yayınlanan “Öyle Dur” için lyric video da yayında! Klip haberlerini en yakın zamanda bekliyoruz…

Öyle gelme dur, canım çeker Aklım, fikrim karışır uçar gider Öyle kaçma dur, yüzüm düşer Sensiz geçen saatler beni üzer Haklısın ya da ben hep bir sorun bulurum Yıkılmadım ama ayakta zor duruyorum Öyle gülme dur, içim titrer Elim,kolum dolaşır yanar gider Öyle kaçma dur, yüzüm düşer Sensiz geçen saatler beni üzer Haklısın ya da ben hep bir sorun bulurum Yıkılmadım ama ayakta zor duruyorum

Fakat Elçin Orçun ile yaptığı iki parçayı da dinlemeden geçmemek gerek!


Duymadın oysa başucunda bekliyorum hala Tutuştuk kor bir aşka kalbi buzdan erimiyor ki asla Yine benim olma acına bile katma Düşerim yağmur olup avuçlarına Hatırlatır nasıl olsa hiç korkma Seni bana saklasam çok doluyor İçini hesaplasam ağır geliyor Nefesimi tuttum adımı unuttum İkimize bir fazla mı geliyor Çıkmaz bir sokakta bekliyorum gözüm yollarında Kördüğüm olsak ya bizi tutan uçurum dallarında

“Bi Fazla” parçasının söz ve müziği ise Elçin Orçun’a ait.

Kliplerin tatlılığı kesinlikle alıp götürüyor insanı. İkiliden yeni şarkılar bekliyoruz.

Ama bir şarkı var ki, söz müzik yine Birkan’a ait ve henüz sadece Akustikhane kaydı bulunuyor!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam