MountBlack Feat. Zeynep Bakşi Karatağ: Bırakma Beni!

Onur Şafak Yücel

Murat Karatağ’dan kendi imzasını taşıyan ilk şarkı!

Prodüktör ve besteci olan Murat Karatağ kendi imzasını taşıyan ilk şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Bırakma beni adını verdiği şarkısında kendisine daha önce beraber çalıştığı Zeynep Bakşi Karatağ eşlik etti.

Sardır Beni adlı şarkıda beraber çalıştılar.

Sardır beni adlı şarkıda beraber çalışan ikilinin birçok ortak projesi var. Bırakma beni adlı şarkıyla tekrar sevenlerinin karşısına çıkmak iki sanatçı içinde ayrı bir heyecan olacağa benziyor. Özellikle Sardır Beni adlı şarkı sevenleri tarafından çok sevilmiş ve çokça yorum aldı.

Kendi imzasını taşıyan ilk şarkı!

Murat Karatağ, besteci ve prodüktör olarak çıktığı yolda ilk şarkısına imza attı. Bırakma beni adını verdiği şarkıyla dinleyicilerini farklı bir atmosfere götürüyor. Gelenekselle, moderni birleştirdiği Bırakma Beni adlı şarkıyla birçok durumu da dinleyiciye ispatlıyor.

Şarkısında ritm ve renk olarak çok geniş bir yelpaze bulunduran Karatağ, dinleyicilerine de farklı bir dans olanağı sundu. Ancak Karatağ herkesin seveceği bir müzik yaptı. Modern müziğin geleneksel müzikle harmanlanınca nasıl bir renk ortaya çıkardığını da göstermiş oldu. Ancak daha önce birçok kez aynı projede çalıştığı Zeynep Bakşi Karatağ kendisine bu şarkısında vokalde eşlik etti.

Bırakma Beni 14 Ekim’de tüm platformlarda yerini aldı ve müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ancak Murat Karatağ’ın yeni şarkıları şimdiden heyecan uyandırdı.

Islak bir gece,

karanlık ve soğuk

gittiğinden beri bir boşluk

Bırakmam seni dedin

Şimdiyse yoksun

Aşkımızdan kalan yok bir şey

Biz de Murat Karatağ ve Zeynep Bakşi Karatağ’a başarılar diliyoruz.
Elbette yeni şarkılarıyla gelmesini heyecanla bekliyoruz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam