Ceren Gündoğdu’dan Yeni Tekli: Bir Ateşe Attın Beni

Ayşe Aslıhan

Türkçe Pop’un romantik sesi Ceren Gündoğdu’dan yeni tekli geldi. Gündoğdu, Kamuran Akkor’un 80’li yıllara damgasını vuran kült şarkısı Bir Ateşe Attın Beni’yi yeniden yorumladı.

“Bir Ateşe Attın Beni” şarkısının sözü Ali Tekintüre’ye, müziği Özcan Ertok’a ait. Arabesk müziğin unutulmaz eserlerinden biri olan bir şarkı. Onur Betin prodüktörlüğünde güncel elektronik sound’larla harmanlanıp Ceren’ce bir yorumla dinleyiciyle buluşuyor!

Şarkının büründüğü yeni hal ’yeniden yorum’ ifadesinin tam anlamıyla hakkını veriyor. Çağla Çağlar’ın yönetmenliğini üstlendiği video-klip de yayında. Ceren Gündoğdu’ya Seksenler dizisiyle tanınan oyuncu Onur Dilber eşlik ediyor. Kapak fotoğrafı ise Begüm Koçum imzalı.

Yeni şarkılarla Gündoğdu daima gündemde.

Ceren Gündoğdu, uzun bir bekleyişin ardından yeni şarkısı Kapı’yı paylaşmıştı. Şarkının sözü müziği, Gündoğdu’ya aitti. CGC Music etiketiyle çıkan şarkının prodüktörlüğünü Bilge Kağan Etil yapmıştı. YouTube kanalında paylaşılan klibin yönetmen koltuğunda ise yine Begüm Koçum oturmuştu.

Dünyada İkimiz, Beni Eve Götür, Cinayet gibi şarkılarla gündeme gelen sanatçı, özgün sesi ve yorumuyla dikkatleri daima üzerine çekiyor. 2 sene önce yayınladığı albümün ardından yeni albümü ne zaman çıkaracağı ise merak konusu oluyor.

Ceren Gündoğdu – Bir Ateşe Attın Beni yayımda!

Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sever mi?Değmeyecek biri için, gurur yere serilir mi?
Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni
Değersiz mi benim aşkım, yalanlara kattın beniDeğersiz mi benim aşkım, yalanlara kattın beni
Dost üzülür, düşman güler, böyle derde güler mi?Bilseydim hiç sever miydim, aşkın sonu bilir mi?
Umudumdun, dileğimdin, sen benim göz bebeğimdinSeni kimler değiştirdi, yüreğinden attın beni
Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni
Değersiz mi benim aşkım, yalanlara kattın beniDeğersiz mi benim aşkım, yalanlara kattın beni

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam