Ceren Gündoğdu

Ceren Gündoğdu’nun İlk Albümü: Kapalı Gözlerle

Ayşe Aslıhan

Ceren Gündoğdunun, söz ve müzikleri kendisine ait 7 yeni şarkısından oluşan ilk stüdyo albümü “Kapalı Gözlerle” Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı!

Daha önce yaptığı cover çalışmalarıyla, “Ben Hep Seni Sevdim”, “Sağım Solum Aşk” ve “Tepetaklak” gibi şarkılarıyla sevilen ses Ceren Gündoğdu‘nun söz ve müziği tamamen kendisine ait olan ilk albümü “Kapalı Gözlerle” yayınlandı.

Gündoğdu, yalın ve samimi hikayeleri güçlü melodilerle birleştirdiği bir albümle dinleyenleri kendi iç dünyasına doğru bir yolculuğa davet ediyor.

Universal Music Türkiye etiketiyle yayınlanan albümün prodüktörlüğünü Cihan Mürtezaoğlu ve Arel Koray Nalbant üstlenirken, kayıtları Babajim İstanbul ve Pür Recording stüdyolarında tamamlanan şarkılarda piyano koltuğunda Ceren Gündoğdu var.

Albümün ilk klip şarkısı Değilsin Tanrı’nın düzenlemesi Cihan Mürtezaoğlu’ya ait. Değilsin Tanrı, romantik ve melankolik atmosferiyle başarılı bir synth pop örneği olarak dinleyicinin beğenisine sunuluyor… Şarkının hikayesini ve ruhunu yansıtan video klip ise Can Özen yönetmenliğinde çekildi.

Akustik piyanodan geleneksel Türk enstrümanlarına kadar birçok tınının duyulduğu şarkılarla ve zengin müzikal altyapısı ile dikkat çeken “Kapalı Gözlerle”, oldukça sevileceğe benziyor…

İşte ilk klip: Değilsin Tanrı!

Şarkının sözleri ise şöyle;

İlk gördüğü günden beri
Hep aynı nefesim titrer
Seninle konuşurken
Bilmem neden, kalbimde sancı
Sen de insansın sonuçta, değilsin Tanrı

Lütfen gitme ne olur, gitme
Kollarımda uyu, bulunur bir yol
Lütfen gitme ne olur, gitme
Başka biri varsa sus, anlatma

Deprem günü, yangın yeri misali
Ne zaman böyle dağıldık, var mı tarihi
Sözler uçar anlar kalır, tatırla
Bi’ zamanlar çok severdin beni aslında…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam