ezel akay

Yarım Kalan Aşklar’ın Kötü Adamı: Ezel Akay

Suna Simge Çakmak

Sevilen dizi ve film içerik platformu BluTV’de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar isimli dizinin oyuncu kadrosuna bir usta isim daha eklendi. Usta yönetmen Ezel Akay’ı ekranlarda görecek olmak hepimizi heyecanlandırdı! Kötü Adam rolünü üstlenen Akay ,herkesin korktuğu bir mafya babasını canlandıracak.

Usta yönetmen, senarist ve oyuncu Ezel Akay, BluTV‘nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar‘da korkulan mafya babası Ayı İsmet‘e hayat veriyor. Usta isim; gerek karakterinin kendine has giyim tarzıyla, gerekse hikayedeki kilit rolüyle oldukça dikkat çekiyor. Tüm dikkatleri üzerine toplayan Akay’ı ekran başında görmek için hepimiz oldukça sabırsızlanıyoruz!

Kötü adamı oynamak zevkliymiş!”

Aşk ve aksiyon dolu hikayede dengeleri alt üst edecek ve İsmet karakteriyle izleyeceğimiz Ezel Akay, ekranlara dönüş hikayesini şu sözler ile anlattı:

“Son zamanlarda okuduğum en iyi dizi senaryosuydu, öncelikle bu beni heveslendirdi. Yönetmenimiz Umur Turagay bu işin iç gıcıklayıcı ve sineması sağlam bir anlatı olacağının garantisiydi benim için. Öyle de oldu sanıyorum. Neredeyse kariyerlerimizin başından beri tanışıyoruz Umur ile… Özellikle oyuncu yönetiminde hem Umur’un, hem de ikinci yönetmenimiz Gamze Turagay‘ın titizliği de beni ve diğer oyuncuları çok olumlu etkiledi. Çok eğlenceli, ilginç karakterlerle bezeli, gizemli, aksiyon dolu bir hikaye… Kötü adam oynamak da çok zevkliymiş.”

Dizide Ezel Akay‘ın yanı sıra Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi isimler de yer alıyor.

Heyecanlı bir şekilde yarım kalan aşklarımızı bu dizide tamamlamayı bekliyoruz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam