a man

“A Man Called Otto” Filminden İlk Fragman!

Ceren Çetinoz

A Man Called Otto filminden ilk fragman geldi!

Film Fredrik Backman’ın aynı adlı romanından uyarlama bir yapım. Emekli olan huysuz bir adamın, hayatına odaklanıyor. Eşini kaybeden ve günlerini onun mezarını ziyaret ederek geçiren Otto’nun tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamaktır. Ancak Otto’nun yan dairesine hayat dolu genç bir aile taşınır. Karnı burnunda yeni komşu Marisol, kıvrak zekasıyla Otto’nun dişine göre bir rakip olduğunu ispatlar. Atışmalarla başlayan ilişkileri, Otto’nun hayatını ters yüz edecek bir dostluğa dönüşür.

Kitap çok satanlarda zirvelere oynamıştı. Filmin bu başarıyı yakalayıp yakalamayacağı merak konusu.

A Man Called Otto filminin yapımcılığını Tom Hanks, Rita Wilson, Gary Goetzman ve Fredrik Wikström Nicastro birlikte üstleniyor. Ek olarak Forster, Renée Wolfe ve David Magee yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Yönetmen koltuğunda, “Finding Never Land”, “World War Z”, “Christopher Robin” gibi filmlere imza atan ve Uçurtma Avcısı filmi ile BAFTA’ya aday gösterilen usta yönetmen  Marc Foster oturuyor.

Komedi ve dram türündeki filmin senaryosu Life of Pi ve Finding Neverland ile Oscar adayı gösterilen senarist David Magee uyarladı.

Oyuncu kadrosunda ise sevilen ve usta oyuncu Tom Hanks var.  Hanks huysuz bir dul olan Otto karakterini canlandırıyor ve başrol oynuyor!

Tom Hanks’e Mariana Trevino, Rachel Keller ve Manuel Garcia Rulfo gibi isimler eşlik ediyor.

oyuncularoyuncularoyuncular

Filmden İlk Fragman:

Merak edilen film “A Man Called Otto” Türkçe adıyla Hayata Röveşata Çeken Adam geliyor! 25 Aralık 2022 tarihinde ABD’de vizyona girecek. 13 Ocak’ta ise dünya genelinde yayında.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam