göksel

Göksel’in Yeni Şarkısı “Sen Varsın”

Ceren Çetinoz

Göksel’in yeni şarkısı “Sen Varsın” tüm dijital platformlarda müzikseverler ile buluşturdu.

Zamanın ruhunu yakalayan şehirli bir kadının, yaşamdan, aşktan yorgunluğuna rağmen pes etmeyişini “Sen Varsın” ile anlatan Göksel, içtenliği, doğallığı kaybetmeden yoluna devam edebilen kadınların şarkısına imza attı.

Sanatçı yeni şarkısının fotoğrafları ve video klibi için Milano’ya gitti. Şarkının söz ve müziği Göksel’e ait. Fotoğraf & Video Klip için ise yine Aytekin Yalçın ile çalışmayı tercih etti.

Klipte Göksel’in tarzı ve güzelliği dikkat çekti. Sevenleri sanatçının asla yaşlanmadığına ve yıllar geçtikçe daha da güzelleştiğine dair yorumlar yaptı.

İtalya sokaklarında analog kamera sistemi ile çekilen “Sen Varsın”ın video klibi:

 

Şarkının sözleri:

Başladı Rüzgarlı Günler
Yorgunum Doğduğum Şehirden
Dar Sokaklarda Öfkemden
Bu Kalbi Yırtsam Kurtulsam Kendimden

Gün Değil Günüm, Seni Görmem Lazım
Pes Etmedim Kaldım, Burda Durmam Mı Lazım
Göğsümde Bin Düğüm
Orda Benden Çok Sen Varsın

Başladı Suskun Sabahlar
Yabancı Gözlerim Yüzümden
Soğuk Esiyor Hislerimden
Bu Kalbi Yırtsam Kurtulsam Yükümden

Göksel Kimdir?

Göksel Demirpençe 25 Kasım 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümündeki eğitimini devam ettirirken profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 2002-2007 yılları arası Alper Erinç ile evli kalmıştır…

Göksel, 1992 yılından itibaren birçok orkestrada solistlik yaptı. 1995 yılında ünlü müzisyen Onna Tunç’la tanışmasıyla birlikte müzik kariyerinde ilk albümünü yayınladı. Ve yine aynı yıl Sezen Aksu’nun orkestrasında vokalist olarak görev aldı.

İlk albümü Yollar Sarp Özdemiroğlu prodüktörlüğünde 1997 yılında yayınlandı. Albüm ağırlıklı olarak sanatçının kendi bestelerinden oluşuyordu. Kendi şarkıları dışında söz ve müzikleri Sezen Aksu ve Onno Tunç’a ait “Kurşuni Renkler” ve “Yakışıklı” adlı iki şarkıyı yorumladı. Albümün ses getiren ilk parçası “Sabır” oldu. Şarkı Göksel’in teatral yorumu ve Yavuz Çetin’in gitar solosuyla beraber, deneysel tatlar içeren video klibiyle de müzikseverlerin beğenisini kazandı, ikinci albümü Körebe Ekim 2001’de piyasaya çıktı. Bu albümde yer alan “Depresyondayım” şarkısı geniş kitleler tarafından çok sevildi ve böylece Göksel hayatımıza girdi.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam