Animals on The Loose: A You vs Wild Movie

Animals on The Loose: A You vs Wild Movie’den Fragman!

Ayşe Aslıhan

Yeni Netflix Orijinal filminden fragman geldi. Üstelik bu film interaktif! Animals on The Loose: A You vs Wild Movie’nin resmi fragmanı ve ilk kareleri, bugün paylaşıldı.

Netflix’in yeni interaktif filmi Animals on The Loose: A You vs Wild Movie (Doğaya Karşı Mücadele: Safari Macerası) için heyecan dorukta. Film, interaktif yayın hayatına hazırlanıyor. Black Mirror, Bandersnatch gibi diziler ile yakalanan başarının bu film ile sürdürülmesi bekleniyor. Günümüzün gelişen teknolojisi ile birlikte interaktif video özelliğini kullanan dizi ve filmler, izleyicisine senaryoya müdahale etme, hatta sonunu değiştirme olanağı sunuyor! İzleyici de bu seçeneklerden istediği birisine tıklayarak tercihini yapıyor. Tercihin yapılmasından sonra yapımın akışı izleyicilerin tercihi doğrultusunda devam ediyor ve buna göre sonlanıyor.

Filmin ayrıntıları ise şöyle; vahşi hayvanlar, tehlikeli böcekler ve yüksek tepeler… Bear Grylls, şimdiye kadarki en destansı macerasıyla geri dönüyor. En önemlisi; her görevi nasıl tamamlayacağına siz karar veriyorsunuz. Bir safari bölgesinde elektrik kesintisi olduğunda, sorunu çözmesi için Bear Grylls çağrılıyor… Ve Bear Grylls’in sizin yardımınıza ihtiyacı var!

Durum çok ciddi: kaçan bir aslan yakındaki bir köye doğru gidiyor, bir babun serbest kaldıktan sonra falezlere doğru ilerliyor ve daha fazla hayvan kaçmadan önce kontrolün yeniden sağlanması gerekiyor.

Bear Grylls’le maceradan maceraya koşacağınız bu film, 16 Şubat’ta Netflix’te izleyiciyle buluşuyor.

Animals

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam