Can Güngör

Can Güngör’ün Yeni Teklisi: Aslan Ağzı

Ayşe Aslıhan

“Yalnız Ölmek”, “Silik Düşler”, “Uçurumlardan” şarkılarıyla duyduğumuz Can Güngör, uzun zamandır heyacanla beklenen ve 24 Nisan’da yayınlanacak olan yeni albümünden önce teklisi ile dinleyicileriyle buluştu: “Aslan Ağzı” yayında.

Can Güngör, 24 Nisan’da yayınlanacak olan “Sular Dar” albümünden önce bir yeni şarkıyı daha dinleyiciye sunuyor. Sony Music etiketiyle yayınlanacak albümden “Aslanın Ağzı” şarkısında yine söz, beste ve düzenlemede Can Güngör imzası ve şarkının gündeme gönderme olan sözleri dikkat çekiyor.

“Biri intikam peşinde, diğerinin çiçek elinde; ama hepsi aynı trende.”

Prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği ve 15 şarkıdan oluşan yeni albümünden önce Can Güngör’ün ikinci teklisi “Aslanın Ağzı”, tüm dijital platformlarda yayında!

Sokaklar sessiz, ve acımızla biz evlerdeyiz
Bir kara bulut, kara düzen, kaç yıl oldu bizi üzen
Devran dedik daha dönmedi
Tarih tarih olalı, hiç görmedi böyle zulüm
Dün ölüm, bugün ölüm, biz sağ mıyız o da malum
Biri intikam peşinde, diğerinin çiçek elinde; ama hepsi aynı trende
Vuralım derine, ellerin ellerime, hiçbir şey olmaz
Bu dünya durulmaz, biz öyle duralım, aslanın ağzından mutluluk çalalım
Hayatlar geçer, hayatlarla kesişir
Kalpler buluşur, yollara dönüşür
Bendeki çöl seninle göl olur
Dünkü fırtına yorulur…
Sevda kalır, yarına liman!

Can Güngör kimdir?

Uzun yıllardır müzik dünyasında var olan, adeta müzik dehası olarak nitelendirilen Can Güngör‘ün Şubat 2015’te Olmadı Kaçarız plakçılık tarafından yayınlanan “Silik Düşler” isimli albümü ilkti, ama uzun yıllar süren çalışmalarının bir toplamı sayılırdı. Arkası da geldi elbette! Kısa zamanda kendi şahane bir dinleyici kitlesi yarattı. Albümdeki her enstrümanı kendisi çalan Can Güngör, aynı zamanda albümün prodüktörüydü. Tam bir müzik adamı olan Güngör, “Yalnız Ölmek”, “Silik Düşler”, “Uçurumlardan” şarkılarıyla tanınıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam