Berkehan Çalık

Berkehan Çalık’tan Yepyeni Bir Tekli: Boşluklar

Ayşe Aslıhan

Sözü, müziği genç ve yetenekli sanatçı Berkehan Çalık‘a ait olan yeni tekli “Boşluklar” tüm dijital platformlarda yayında!

Sözü, müziği Berkehan Çalık‘a, düzenlemesi Atakan Sarpün’e ait olan “Boşluklar” isimli yepyeni tekli, tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Babajim Stüdyoları‘nda kaydı gerçekleştirilen şarkı, Berkehan Çalık’ın müzik dünyasındaki yerini iyiden iyiye sağlamlaştırıyor.

Boşluklar“, sanatçının Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan bir önceki EP albümü “Yanlışlar İçinde” şarkılarına göre güçlü bir tekli.

Boşluklar“, kendini psikolojik bir boşluğun içinde kaybetmiş, hayatında olan şeyler sebebi ile karmaşıklaşmış ancak hislerini göstermeyen bir adamı anlatıyor… Şarkı için genel olarak R&B, Trap, Hip-Hop türlerinin karışımı, denilebilir. Şarkının içindeki karanlık atmosfer ve duygusal sözler, harekete geçiren bass ve kick dizilimi ile dinleyicilerinin dikkatini çekeceğe benziyor.

Berkehan Çalık, tekli ile ilgili açıklamasında şöyle söylüyor; “Uzun bir aradan sonra tekrardan beraberiz ve bunun için çok mutluyum. Özellikle geçirdiğimiz şu zor dönemlerde kendini “boşluk” kavramı içinde hissetmeyen az insan vardır diye düşünüyorum. “Boşluklar”ın böyle hisseden herkese iyi gelmesini umuyorum.”

Berkehan Çalık Boşluklar şimdi tüm dijital platformlarda!

Bi’ cevap alamadı
Dönüp de soramadı tekrar
Haklıydı aramadım
Üzgün değilim yapamadım
Her şeyin farkındaydı, ona sor beni
Gitmezsem olmaz bilir,
“Şimdilik kal” dedi
Bi’ savaş hali mi?
Hayır daha değil
Cümle alemi boşverdim,
Ben de içtim, geçti sandım sakinleştim
Rüzgar esti farklı yönde asileştim
Geçti günler anlamadım
Bir anlam aramadım
İstesek de yapamadık
Çünkü denedim, olmadı
Savaştım tüm bu hoşluklar için
Şimdi boşluklar içim, hoşnut da değilim
Karmaşık biriyim!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam