barış akarsu

Barış Akarsu Merhaba Filmi Gösterime Giriyor

Ceren Çetinoz

Barış Akarsu’nun hayatı sinema filmine aktarılıyor.

Katıldığı bir müzik yarışmasının sonrasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Anadolu rock müziğinin sevilen isimlerinden Barış Akarsu, genç yaşta trafik kazasının ardından hayata veda etmişti.

Genç sanatçının yaşam öyküsünü anlatan filmin adı ise “Barış Akarsu: Merhaba”.

Film için uzun süre çalışıldı.  Filminin yapımcısı Aytaç Medya. Yönetmen koltuğunda oturan isim ise Mert Dikmen.

Başrol oyuncu ve Barış Akarsu’ya hayat veren isim genç kuşağın sevilen oyuncularından İsmail Ege Şaşmaz.

Filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, bir şarkıyı da söyledi. Şaşmaz, ünlü sanatçının beklenmeyen ve erken vefatından önce üzerinde çalıştığı ancak bitiremediği şarkıyı seslendirdi. Barış Akarsu Merhaba filminde yer alacak olan şarkı şimdiden hayranların ilgisini kazandı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Oyuncu kadrosunda ki diğer isimlerse şöyle:

  • Almila Ada
  • Şafak Pekdemir
  • Hüseyin Avni Danyal
  • Ebru Nil Aydın
  • Metin Coşkun
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Burak Satıbol

Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım 2022 tarihinde yani yarın gösterime girecek.

Filmin Fragmanı ise yayında!

Barış Akarsu Kimdir?

Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya geldi. Müzikle gerçek anlamda tanışması, Amasra’ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye, gitar ve mızıka ile olmuştur.

Ankara’da garsonluk, barmenlik ve müzisyenlik yapan Akarsu daha sonra Karadeniz Ereğlisi’ne gelerek dört yıl çeşitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yaptı. Bu dönemde bir tv kanalında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katıldı ve Temmuz 2004 yılında yarışmadan birincilik elde etti ve hayatlarımıza girdi.

Akarsu, yirmi sekizinci doğum gününde yani 29 Haziran 2007 Cuma Torba Kavşağı’nda bir trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan genç müzisyen beş gün yoğun bakımda kaldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen   4 Temmuz 2007 Çarşamba günü hayata veda etti.

Barış Akarsu

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam