tinder

Tinder, Spotify ile İş Birliği Yaptı!

Ayşe Aslıhan

En çok kullanılan uygulamalardan biri olan ve kişileri eşleştiren Tinder yeni bir özellik ilan etti. Spotify ile iş birliği yapan Tinder, müziğe göre eşleştirme yapacak!

Sosyal medya aleminin en popüler ‘arkadaşlık’ uygulaması Tinder ile Spotify iş birliği sosyal medyanın gündeminde! Geçtiğimiz aylarda tanıttığı ‘Keşfet’ sekmesine yeni bir özellik daha ekliyor. Spotify bağlantısıyla Keşfet sekmesindeki “Müzik Modu” özelliğiyle diğer profillerin müzik zevkine göz atabilecek.
Ayrıca kullanıcılar, en sevdikleri sanatçıları veya şarkıları profillerine ekleyerek eşleşme için yeni bir kategori açmış olacak.
Tinder, 2016 yılında Spotify ortaklığıyla buna benzer bir özellik zaten eklemişti. ‘Anthem’ olarak adlandırılan özellik, karşınıza çıkanların favori şarkılarını görmenize yarıyordu.
Kullanıcıların bu yeni özelliği kullanabilmeleri için Tinder hesapları ile Spotify hesaplarını bağlamaları lazım. Ardından, eşleşmede profil incelerken kişinin favori şarkılarını 30 saniyelik bir döngü içinde dinleme şansı var.
Z Kuşağı kullanıcılarının yüzde 40’lık bölümünün favori şarkılarını profillerine eklediğini paylaşan Tinder, bu kullanıcıların yüzde 10 oranında daha fazla ‘eşleşme’ aldığını belirtiyor.
Bakalım bu adım, ne gibi değişikliklere ve tanışmalara sahne olacak?
Farklı Müzik Zevklerine Sahip Olan Çiftlerin Yaşadığı 8 Problem
Tinder nedir?

Tinder, 2012 yılında bir üniversite kampüsünden çıktı. Yeni insanlarla tanışmak için dünyanın en popüler uygulaması oldu. 340 milyondan fazla telefonda ve 190 ülkede ve 40+ dilde var. Tinder basit ve eğlencelidir. Birini Beğenmek için “Sağa Kaydır” özelliği yeterlidir. Eğer o da seni beğenirse, heyecan seni bekliyor!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam