Nurçe

Alternatif Pop’un Yeni İsmi Nurçe “Anlamı Yok” Yayında

Ayşe Aslıhan

Türkçe Alternatif Pop Müziğin yeni ve iddialı ismi Nurçe, yeni teklisi ‘Anlamı Yok’ ile tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Daha çok moda fenomeni kimliğiyle tanınan Nurçe, bu sefer müzisyen kimliğiyle sevenlerinin karşısında. Nurçe’nin “Anlamı Yok” isimli ikinci teklisi 23 Nisan’da CES Yapım etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında.

Daha önce modacı kimliğiyle Vogue, ELLE, Harper’s Bazaar, BBC, Daily Mail ve CNN gibi uluslararası dergi ve basın organlarında yer alan Nurçe, Londra’da BAFTA töreninde de birçok uluslararası yıldızla kırmızı halıyı paylaştı. 

Bir süredir ses eğitimi alan ve almaya da devam eden sanatçı, bu süre zarfında 20’ye yakın besteye imza attı. Müzisyen kimliğiyle de müzik piyasasında kendisine bir yer edinmek isteyen sanatçının bestelerinde nostaljik, 90’lar tarzı, derin ve duygusal bir hava söz konusu oldu.

“Anlamı Yok” isimli şarkının ise aranjesi Mehmet Esemen, mix ve masteringi ise Ali Rıza Şahenk’e ait. Hisar Kalesi gibi tarihi ve Scatola Arnavutköy gibi trend mekanlarda çekilen video klibini ise İdil Dizdar ve Said Dağdeviren yönetti.

Nurçe Anlamı Yok, şimdi tüm dijital müzik platformlarında!

Kalleş bir dünya, yalancı millet
Çakıl taşlarıyla dolu hayallere giden yollar elbet
Seni inandırırlar, dolandırırlar kalbini
Üzerler güzelliğini, kırarlar o küçük hayallerini
Ama anlamı yok hiçbir şeyin
İçtiğim suyun yemeğin, sen gittiğinden beri
Ama yalan gelir sensiz her şey
Gerçek sandığım şeyler, çıkmaz tuzak gibi

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam