Melek Mosso

Melek Mosso’nun Müthiş Üçlemesinden İlk Tekli: Kızgınım

Ayşe Aslıhan

Son yılların en popüler kadın sanatçısı Melek Mosso‘nun “Bir ayrılık hikâyesi anlattım” dediği yeni üç parçalık EP’sinin ilk teklisi yayınlandı: “Kızgınım” tüm dijital platformlarda!

Kendine has tarzı ve vokaliyle son yıllarda müzik dünyasının en popüler kadın sanatçılarından biri olan Melek Mosso, “Bir ayrılık hikayesini anlattım” dediği ‘Sonrası Kalır’ adlı 3 şarkılık Ep’sinin kaydını tamamladı. Edip Cansever‘in aynı adlı şiirinden ismini alan mini albüm, fikrini, şiirin ”Ne kalır benden geriye, benden sonrası kalır. Asıl bu kalır.’‘ dizelerinden alıyor.

Arka arkaya dinlendiğinde bir ayrılık hikayesini anlatan üçleme EP’nin çıkış şarkısı ‘Kızgınım‘ ise bugün yayınlandı.

Kızgınım” piyano ve gitarın  dansıyla başlayıp, legato yaylılarla devam eden hüzünlü bir şarkı. Güçlü bir bass ve ritimle kendi hüznünden güç alıyor. Ara melodinin sonunda gizli saklı duyduğumuz ud, sonda kendini net bir şekilde göstererek şarkıya alaturka bir hava katıyor.

Diğer şarkılar ‘Ağlarsam‘ ve ‘Gel Desem de Gelme’ ile arka arkaya 3 hafta boyunca bizi yepyeni şarkılarla buluşturacak olan Mosso, 21 gün boyunca bize ayrılık acısı yaşatacağa benziyor!

Bu şarkılara birbirine bağlı hikayelerle çektiği kliplerle de çok konuşulacak sanatçı, sosyal medyada birçok dostuna teşekkür de ediyor. Kısa film tadında çekilen, İbrahim Kendirci ve Melek Mosso haricinde sürpriz konuk oyuncuların da rol aldığı kliplerin yönetmenliğini ise Selin Özdemir yapıyor.

Üç haftalık ayrılık acısının, Sonrası Kalır‘ın ilk sesi: “Kızgınım” şimdi yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam