aras bulut iynemli

7. Koğuştaki Mucize

Aygün Akdağ

7. Koğuştaki Mucize Filmi Konusu;

7. Koğuştaki Mucize filminde kızı Ova’yı çok seven zihinsel engelli bir baba olan Memo’nun hikayesini izleyeceğiz. Memo yanlışlıkla bir cinayet suçun faali olarak yakalanır ve cezaevine gönderilir. Daha sonra  hukuk fakültesi okuyan kızı onu çıkarmak için çok çalışacak. Hapishane de 5 suçlu ile aynı odada kalan Memo içeride bir mafya babasının hayatını kurtarır ve mafya babası Memo’yu hapşsten kaçırmak için harika bir fikir bulacak.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda birçok başarılı projeye imza atan Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, konusu ve oyuncu kadrosuyla merakla beklenen ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminden ilk görüntüler yayınlandı. Yayınlanan video ve afiş, özgün, güçlü görsel diliyle seyircileri hem duygu yüklü bir baba-kız öyküsünü izleyeceklerinin hem de zorlu bir adalet arayışına tanık olacaklarının sinyallerini veriyor.

Filmdeki Ana Karakterler;

Aras Bulut İynemli (Memo)

Memo zihinsel engelli bir babadır. Kızının biri hukuk fakültesinde okurken biri de daha çok küçüktür. Küçük kızına özel bir çanta alacağım diye söz verir ama o çantayı bir türü bulamaz. Bir gün bir kızın sırtında o çantayı görür ve nereden aldığını sorar. Küçük kız nereden aldığını söyleyeceği zaman yere yığılır ve ölür. Memo ise çocuk kaçırma ve cinayet suçundan yargılanarak hapse düşer.

Nisa Sofiya Aksongur(Ova)

Ova babasını çok seven güzeller güzeli 5 yaşında bir kızdır. Adeta büyümüşte küçülmüş bir kız olan Ova çok zeki ve akıllıdır. Babasının kendisine çanta almasını beklerken onun 15 yıl ceza aldığını öğrenir.

Filmde Aras Bulut İynemli‘ye eşlik edecek olan oyuncular şunlar;

Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Kültür Şahin, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat, Serhan Onat

Film 11 ekim’de vizyona girecek…

Koğuştaki Mucize

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam