ufuk beydemir

Ufuk Beydemir’den Yeni Tekli: Ellerin Uzansa

Ayşe Aslıhan

Alternatif rock sahnesinin yetenekli isimlerinden Ufuk Beydemir yeni bir tekli paylaştı. “Ellerin Uzansa” tüm dijital platformlarda yayında!

Ufuk Beydemir’in yeni şarkısı çıktı. “Ay Tenli Kadın” şarkısıyla büyük bir kitleye ulaşan Beydemir, üretmeye devam ediyor. En son “HİÇ” şarkısıyla gündeme gelen sanatçının her şarkısı listelerde yerini alıyor. Özellikle bu şarkı, insanların yabancılaşma ve kalabalıktan gün geçtikçe soyutlaşma durumunu anlatıyor. Yine de sanki öncelikle her zaman umudu beklemeyi ve arayış içinde olmayı anlatıyor…

Üstelik 60’lar ve 70’ler ekipmanlarıyla ortaya çıkan single çalışması dijital kayıtlı olsa da analog tadını da alıyoruz. Böylelikle müzik keyfimize diyecek kalmıyor!

Kadıköy Jeremy Stüdyolarında kaydedilen Ellerin Uzansa’nın söz ve müziği sadece Beydemir’e ait. Aranjede sanatçıyla birlikte Cihan Reşit Köse ve Ali Can Vatanperver, davullarda Mert Can Bilgin var. Son olarak prodüktör koltuğunda ise Abdulkadir Çığşar ve Beydemir ortaklığında yeni şarkı hayat buluyor.

14 Nisan 1992 İstanbul doğumlu başarılı ve genç sanatçı, pandemi koşulları nedeniyle #EvdeRöportaj köşemizde de yer almıştı. Yoksa siz hala Beydemir’in bizimle röportajını okumadınız mı? Bu keyifli röportajı okumak için, sizleri, şarkıyı açtıktan hemen sonra, lütfen şöyle alalım.

Ufuk Beydemir’in yeni teklisi, tüm dijital müzik platformlarında. Klibi ise yakında burada olacak! Hadi, siz de bizi takip edin.

Ellerin uzansa… Olduğum yere…
Ellerin uzansa… Bittiğim yere…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam