bedük

Bedük ve Galaksiler Arasında Yeni Bir Albüm: Intergalactic

Ayşe Aslıhan

Her çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı Bedük merakla beklenen yeni albümü Intergalactic‘i sevenlerinin beğenisine sundu!

Albümün habercisi olarak dinlediğimiz “Push The Button” ve “Ankara’nın Delisi” şarkılarını geçtiğimiz haftalarda yayınlayan sanatçı, 10 şarkıdan oluşan yeni albümünü dinleyicisi ile buluşturdu.

Ankara doğumlu olan sanatçı, 2004 yılında “Nefes Almak Zor” isimli ilk albümünü asıl ismi olan Serhat Bedük ile yayımladı. Sonrasında kariyerinde büyük bir değişikliğe gitti. Kendi açılmak istediği müzikal yolculukta ilerleyebilmek adına 2007 yılında soyadı olan Bedük’ü kullanarak yeni yolculuğuna başladı. 16 senelik kariyerine yüzlerce konser, festival ve 8 albüm sığdıran sanatçı, 2020 yılında Sony Music etiketiyle, en verimli ve yaratıcı dönemini yaşadığını söylediği, birbirinden hareketli 10 şarkılık Intergalactic albümü ile sizlerle!

İki yıllık bir yapım sürecinde ortaya çıkan Intergalactic albümünde tüm şarkıların prodüksiyonunun yanı sıra, albümün mix ve mastering’i de Bedük’e ait. Albüm, 70’ler Türk Psychedelic Funk tınılarından, old school rap ve R&B’ye kadar birbirinden farklı tarzları bir arada barındıyor. Dinleyenlere de büyük bir müzik şöleni sunuyor!

Albüme adını veren Intergalactic şarkısında bas gitarda Cudi Genç, diğer tüm şarkıların gitar ve baslarında ise Bedük yer alıyor. İngiliz rapçi HaicH ile duet yaptığı “Press Start” ve AMG Music Group ile beraber yazdığı “Attention” şarkılarının dışında albümdeki tüm söz ve müzikler Bedük imzası taşıyor.

Bedük ile galaksiler arasında yolculuğa var mısınız? Bedük, canlı yayın partisinde bizimleydi!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam