Devr-i Alem Oyuncuları Sunar: “Hiç Kimse” Aralık’ta

Ayşe Aslıhan

Tanya Aksu Gökdeniz’in yönetmenlik yaptığı ve yine Hasan Fehmi Gökdeniz ile baş rolleri paylaştığı “Hiç Kimse”, 22 Aralık’ta Bostancı Beyaz Sanat Merkezi’nde olacak.

Tanya Aksu Gökdeniz‘in hem yönetmeni hem de baş rolü olduğu “Hiç Kimse”, Devr-i Alem Oyuncuları’nın ellerinden çıkan sarsıcı bir oyun.

22 Aralık’ta Bostancı Beyaz Sanat Merkezi‘nde sahnelenecek tiyatronun ise konusu; insanlık!

Kimseyle yakınlık kuramayan, bütün çabalarına rağmen sosyal hayata giremeyen 45 yaşındaki Erkut; kendi kendisiyle kavgasını bitirememektedir. Aile, toplum, devlet ve tanrı inancını sorgulayan Erkut, bir klinikte tedavi görmektedir. Doktoru Zeynep Hanım’ın çabalarına rağmen umutsuzluğa yenik düşer. Varlık ve hiçlik arasında sıkışan Erkut, hayatını sonlandırmak istemektedir. Doktor Zeynep ise kendisini öldürebilecek en güçlü adaydır. Doktor Zeynep, iyileştirmek istediği hastasının yaşamını sonlandırmasına neden olacak ve Erkut ile aynı süreci yaşamaya başlayacaktır.

Bu döngü içinde bocalayan sadece Erkut değildir. Evren ve küçük genç gezegendeki düzensizlik içinde tekrarlanan düzende çırpınan ve hep aynı sonu yaşayan insanlıktır.

 

Biletler, tiyatrolar.com.tr’de ve gişede!

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam