ozark

Ozark 4. Sezon Fragmanı Yayımlandı!

Ayşe Aslıhan

Başrollerinde Jason Bateman ve Laura Linney‘nin olduğu Netflix’in sevilen dizisi Ozark izleyenler burada mı? Ozark 4. sezon 1. kısım fragmanı yayında!

Temmuz 2017’de ilk sezonuyla çıkış yapan Ozark, kesinlikle halkın büyük bir bölümünü fethetti. Şimdi yeni sezonu görmek için bekleyen Ozark’ın konusu oldukça dikkat çekici.

Marty aslında en büyük Meksika uyuşturucu kartellerinden birinde para aklayıcı olarak bir işe sahip. İki işi var. Bu ikisinin arasında titiz bir hassasiyet ve dikkatle gezinmeyi çok iyi başaran Marty’nin ikili hayatında her şey harika gidiyor… Öyle bile olsa, bunun farkında olan tüm ailesi tehlikeye giriyor. Tehlikeli bir müşteri büyük kayıplar bulduğu için işler ters gitmeye başladığında ve Marty korkunç patronlarıyla köşeye sıkıştığında, karısı Wendy’nin yanına taşınmaya karar veriyor.

Yeni şehirde büyük miktarlarda parayı hiç vakit kaybetmeden aklamak, federallerin dikkatinden uzaklaşmak ve yerel halkı istismar etmek daha kolay olacakken… Ancak soğuk, kasvetli şehre taşındıktan sonra bile, hayat onların hiçbiri için kolay olmuyor. Marty ve ailesinin değişimleri sona ermek üzere, ancak Meksikalı uyuşturucu kartelinin suç ortakları Byrdes için mutlu bir son olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Ozark, Bill Dubuque ve Mark Williams tarafından oluşturulan ve Netflix tarafından dağıtılan bir Amerikan dizisi. Başrolün yanı sıra Jason Bateman, dizinin yönetici yapımcı ve yönetmenleri arasında yer alıyor.

Ozark 4. sezon 1.Kısım, 21 Ocak’ta Netflix’te yayında!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam