the witcher

Sürpriz: The Witcher’in 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Netflix’te büyük ses getiren The Witcher’ı hatırladınız mı? Olay yaratan ilk sezonunun ardından 2. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Ayrıca izleyicisiyle buluşacağı tarih de belli oldu!

The Witcher efsanesi… 2007 yılında diziye ilham veren serinin ilk oyunu yayınlanmıştı. Çok başarılı bir oyun olamadıysa da oldukça sevilmişti. Fakat arkasından gelen iki oyun müthişti. “Assassins of Kings” . Ve “Wild Hunt” türünün en iyi örnekleri arasında yer aldı.

Dizinin konusunu bilmeyenler varsa anlatalım veya hatırlamayanlar için açıklayalım: 100 yılı aşkın bir süredir barış içinde yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona eriyor. The Witcher olarak tanınan savaşçı Geralt of Rivia ise tüm dünyanın dengesini değiştirecek bir güce sahip olan bir çocuğun doğmasını bekliyor ve olaylar gelişiyor.

The Witcher 2. Sezon ne zaman yayında olacak?

En çok merak edilen karakter olan Geralt’ı, Superman karakterinde ve Görevimiz Tehlike gibi filmlerde gördüğümüz Henry Cavill‘a emanet eden yapımcılar, bu hamlesiyle Witcher serisinin hayranlarını sevindirmişti. İzleyicisi tarafından meraklı gözlerle takip edilen 2. sezon için kesinlikle olmasa da yaklaşık tarihin duyurusu Temmuz ayında olmuştu. Hayranlar, yeni sezon için umutlarını hiç kesmemişlerdi.

Bu kez belli: Sık sık sorulan dizi 17 Aralık’ta Netflix’e geri dönüyor, üstelik fragman nefes kesiyor! Şurada 17 Aralık’a ne kaldı ki?

The Witcher – 2. Sezon 1. Fragmanı Netflix Türkiye Twitter sayfasında.
Ve şimdi, burada.

https://twitter.com/netflixturkiye/status/1454084139976695814?s=20

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam