2022 Coachella Festivali Öne Çıkan İsimler Belli Oldu!

Cansu Özer

Dünyanın en büyük açık hava festivallerinden biri olan Coachella’da bu yıl sahne alacak isimlerden bazıları belli oldu. 2022 Coachella Festivali headliner’ında öne çıkan isimler Billie Eilish ve Kanye West oldu!

2022 coachella festivali2020 ve 2021’de salgın nedeniyle iptal edilen Coachella Müzik ve Sanat Festivali’nde bul yıl sahne alacak en önemli iki isim Billie Eilish ve Kanye West oldu. 15-24 Nisan tarihleri arasında ABD’de yapılacak festivalin üçüncü büyük ismi olarak Travis Scott daha önce duyurulsa da ünlü rap şarkıcısı başka festivalde yaşanan trajik olay nedeniyle festivalden çıkarılmıştı.

Variety‘e göre kaynaklar, sırasıyla Cumartesi ve Pazar geceleri Billie Eilish ve Kanye West‘in 2022 Coachella festivali olacaklarını söylüyor. Her ne kadar grubun festivalin üçüncü assolisti olup olmadığı belirsiz olsa da, Swedish House Mafia da beklenenler arasında.

Festivalin 15-17 Nisan ve 22-24 Nisan 2022 tarihlerinde Indio, California’daki Empire Polo Sahası’nda gerçekleşmesi planlanıyor. Ancak, omikron dalgası festivalin beşinci kez daha ileri bir tarihe erteleneceği şüphelerini beraberinde getirdi. Grammy ödüllerinin de ertelenmesi ile ertelenme ihtimali de arttı.

Coachella biletleri bir süredir satışta. Festivalin bilet ücretleri 449 ile 499 dolar arasında değişiyor. VIP geçişleri ise 929 dolardan başlıyor ve 1.049 dolara kadar yükseliyor.

Yine de Kuzey Amerika’nın en büyük müzik festivali bu senenin en çok beklenen etkinlikleri arasında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam