Stan Lee

Stan Lee’nin Son Yeni Karakteri: Dirt Man

Enes Burak ÇEVİK

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Stan Lee, bu üzücü ayrılışı olmadan önce yeni süper kahramanı olacak olan “Dirt Man” adlı karakteri üzerinde çalıştığı hakkında söylentiler vardı. Birçok süper kahramanı çizgi roman haline getiren Stan Lee’nin bu zamana kadar yaptığı birçok süper kahraman karakterleri çok fazla ilgi gördü. Bunlardan bir kaç tanesini saymak gerekirse Fantastik Dörtlü, Spiderman, Black Panther, Hulk gibi Marvel markası altında sürekli filmleriyle, oyunlarıyla, çizgi roman kitapları gibi bulunduğu kategorilerde sürekli en üst sırada yer alırken, dünya çapında da çok fazla fan topladı.

 

Dirt Man

 

Görünüşe göre son karakter olan Dirt Man çalışmaları maalesef bitmemiş gibi. Hayatı boyunca babasını, birlikte bir süper kahraman yapmak için ikna etmeye çalıştığını belirten Stan Lee’nin kızı Joan Celia Lee ayrıca yaptığı diğer açıklamalarda Dirt Man karakterin aşamalarının bitmediğini, karakterde vurgulanan ise sevginin ne olduğunu anlatan karakterlerden biri olacağını söyledi. Joan Celia Lee’ye sorulan sorular arasında bu karakterin filme dökülecek mi sorusuna, ” Umarım o seviyeye gelirim ” diyerek cevap verdi. Joan Celia Lee, uygulamak istediği farklı bir proje olan Çocuk Okur Yazarlık Derneği’ni kurmayı planladığını belirtti. Okumanın yazmanın önemini vurgularken, Stan Lee’nin “Stan The Man” lakabına sahip olmasının sebeplerinden birinin de sanatını ciddiye alması olduğunu vurguladı.




Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam