Süper İyi Günler

Tiyatrokare’nin Yeni Oyunu: Süper İyi Günler

Ayşe Aslıhan

Tiyatrokare‘nin yeni oyunu Süper İyi Günler, otizmli bir birey olan 16 yaşındaki Christopher’ın dünyasını izleyenlerin de algılayacağı şekilde farklı bir zenginliğe davet ediyor.

Oyun bugüne kadar Londra West End ve New York Broadway başta olmak üzere, dünya çapında The Curious Incident of the Dog in the Night-Time adıyla 3 milyondan fazla seyirciyle buluştu. Tony ve Oliver gibi prestijli ödüllerde başta “En İyi Oyun” olmak üzere nice ödüle layık görüldü.

Dünya edebiyatının en sevilen genç kahramanlarından birine dönüşen 16 yaşındaki Christopher Boone, otizmli bir birey olarak, dünyasını izleyenlerin de algılayacağı şekilde farklı bir zenginliğe davet ediyor.

Süper İyi Günler

Oyun, izleyen herkesi, Christopher Boone’un zengin duygu ve düşünce dünyasına, daha önce uygulanmamış teknoloji ve animasyon kullanımlarıyla, benzersiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

TOHUM OTİZM VAKFI’NA DESTEK

Oyunun Tohum Zone kategorisindeki sınırlı sayıdaki biletleri, Biletix’in de katkılarıyla , sosyal sorumluluk kapsamında Tohum Otizm Vakfı yararına komisyon bedeli alınmadan satılacak. Bu biletlerden elde edilecek olan fark Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

İlk gösterim, 5 Ocak 2019’da artısahne‘de!

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam