THUNDER FORCe

Thunder Force’un Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Netflix, Melissa McCarthy ve Octavia Spencer‘ın başrolünde yer aldığı Thunder Force’un resmi fragmanını ve afişini paylaştı. Hikaye, gerçek süper kahramanları anlatıyor!

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ben Falcone‘un üstlendiği film, gerçek süper kahramanların hikayesini anlatıyor: Seyir zevki ikiye katlanıyor!

Thunder Force, Netflix‘in güvendiği orijinal yapımlardan yalnızca biri. İki süper kahramanın karşılaşmasını ve dünyayı kurtarışını seyrettiğimiz filmin oyuncu kadrosu oldukça eğlenceli. Melissa McCarthy ve Octavia Spencer‘ın başrolünde olduğu filmde; Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Jason Bateman, Melissa Leo ve Kevin Dunn da yer alıyor.

Filmin yapımcıları ise Marc Platt, Adam Siegel, Ben Falcone ve Melissa McCarthy.

Peki Thunder Froce’nin konusu ne?

Süper kötülerin var olduğu bir dünyada yıllar önce kopmuş iki çocukluk arkadaşı, içlerinden birinin onlara şehirlerini korumalarını sağlayacak güçler kazandıran bir tedavi bulmasıyla yeniden bir araya gelir ve hikaye bir anda bambaşka bir yönde şekillenir.

Octavia Spencer kimdir?

Lenora Octavia Spencer, 25 Mayıs 1972’de doğdu. Amerikalı oyuncu ve yazar olan Spencer’ın ilk oyunculuk deneyimi 1996 çıkışlı dram filmi Öldürme Zamanı ile gerçekleşmişti. Daha sonraları Kar Küreyici adlı bilimkurgu filminde de rol almıştı. Spider-Man’de Peter Parker‘ın güreş maçına kaydolduğu sahnedeki görevliyi de oynamıştı. O zamandan bu zamana neredeyse hiç değişmeyen oyuncu ve yazar, birçok ödül dalında aday oldu ve Oscar ödülü de kazandı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam