Adamlar

Adamlar Bir EP ile Döndü: “Harekete Kimse Mâni Olamaz”

Ayşe Aslıhan

Alternatif müziğin özellikle son yıllarda çok sevilen gruplarından biri olan Adamlar, yeni parçalarını tüm dijital platformlarda paylaştı! 4 şarkılık yepyeni bir EP yayınlayan grup oldukça heyecanlı.

Adamlar , Tolga Akdoğan (vokal ve elektrik gitar), Berkan Tilavel (davul), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar) ve Berat İşçioğlu (bas gitar)’dan oluşuyor. Fakat sözlerin ve bestelerin sahibi Tolga Akdoğan.

Adamlar, Eski Dostum Tankla Gelmiş isimli ilk albümlerini 23 Eylül 2014’te, Rüyalarda Buruşmuşuz adlı ikinci albümlerini 2 Kasım 2016’da People Make Music etiketiyle yayınladı. Grup, Garaj Müzik etiketiyle ilk önce Hikaye şarkısını single olarak dinlecileriyle buluşturdu. 12 Nisan 2019’da Dünya Günlükleri adlı üçüncü stüdyo albümünü yayınladı.

Harekete Kimse Mâni Olamaz” isimli yeni EP’de 4 şarkı var. “Dal”, “Gelir Geçer”, “İçimizdeki Canavarlar” ve “İnsanlık Hali”.

Elektronik ve alternatif müziği bir anda kesiştiren yeni EP, perküsif elementler ve karanlık ambiyansların, alaturka ve rap vokallere eşlik etmesi ile saykedelik bir hava yaratıyor.

“Kendini yenileyerek dönüşmek bu hayatın bitmeyen yolculuğu.” şeklinde özetledikleri dört şarkıdan oluşan EP, artık yayında!

EP’nin çıkış şarkısı “Dal” için çekilen ayrıca bir klip de var. İzleyiciyi kendisi içinde bir yolculuğa çıkaran klibin yönetmen koltuğunda yalnız Burak Kolcu oturuyor.

Ve sonunda Adamlar, dilimize takılacak yeni şarkılarıyla listelerimize giriyor…

 

“Dal kırılır en ince yerinden
Daldı rüyaya gelince derinden
Dal, dal bak içeride neler var?”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam