Don't Look Up

Don’t Look Up, Beklentiyi Arşa Çıkartıyor!

Ayşe Aslıhan

Oscar ödüllü yönetmen Adam McKay‘in Netflix imzalı yeni filmi Don’t Look Up‘ın oyuncu kadrosu açıklandı. Kadrosuyla film, oldukça konuşulacağa benziyor!

2016 yılında The Big Short ile En İyi Özgün Senaryo Oscarı’nı kazandıktan sonra geçtiğimiz yıl da Vice isimli yapım ile aynı kategoride Oscar adaylığı kazanan Adam McKay, Netflix ile çalışmaya hazırlanıyor! Çok konuşulacak yepyeni filmi Don’t Look Up için son yılların en heyecan verici oyuncu kadrolarından birini bir araya getiriyor.

Film, Dünya’yı yok edecek yaklaşan bir asteroide karşı insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkan iki düşük seviyeli gök bilimciyi konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry ve Tomer Sisley yer alıyor.

Filmin senaristi ve yönetmeni McKay olacak. Ayrıca McKay, şirketi Hyperobject Industries aracılığıyla Kevin Messick ile birlikte filmin yapımını gerçekleştirecek.

“Bu filmi Jen Lawrence ile çekeceğim için çok heyecanlıyım. O, insanların 17. yüzyılda dinamit oyuncu olarak tanımladığı türden bir oyuncu. Netflix’in bu filmi dünya çapında bir komedi olarak görmesi, hem benim hem de ekibim için heyecan verici ve motive edici bir şekilde çıtayı yükseltiyor. Ben oldukça heyecanlıyım, bakalım neler olacak!”
-McKay

Filmin çekimlerine 19 Kasım’da Boston’da başlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=okJXGnIRHv0

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam