Andor

‘Andor’, Bugün Yayına Giriyor

Ceren Çetinoz

Merakla beklenen ve ‘Star Wars’ serisinin fırtınasını devam ettiren dizi ‘Andor’, ilk iki bölümüyle 1 Aralık Perşembe yani bugün saat 22.30’da FOX’ ta.

Disney+, serinin sıkı izleyicilerini “Andor”la buluşturdu.

Dizi, “Rogue One: A Star Wars Story”nin yaratıcılarının imzasını taşıyor. Filmin 5 yıl öncesine giderek Star Wars evrenindeki büyük direnişi anlatıyor. Diziyi henüz izleyemeyenler FOX’taki yayınıyla başlangıç yapabilirler. Serüvenin tamamını ise Disney+’tan seyredebilecekler.

Dizinin yapımını Lucasfilm üstlenirken yönetmen koltuğunda Tony Gilroy oturuyor.

Tüm dünyada büyük ses getiren dizinin başrollerini Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ve Fiona Shaw gibi önemli isimler paylaşıyor.

Diego Luna rolü hakkında şunları söyledi:

Star Wars evrenine geri dönmek benim için çok özel. Beraber yaptığımız büyük işin çok anısı ve bu serüven boyunca kazandığım ilişkiler var. Önümüzde fantastik bir macera var. Heyecan verici bu yeni format karakteri daha derinden anlama şansı verecek.

 

Andor Hakkında:

Andor, Lucasfilm tarafından geliştirilen bir dizidir. Disney’in çevrimiçi yayın ağı Disney+ ‘da yayınlanmakta olan dizi Rogue One: A Star Wars Story filmindeki Cassian Andor rolünü tekrar canlandıran Diego Luna’nın baş rol olduğu bir casus gerilimini ele almakta.

Andor, Star Wars galaksisini yeni bir bakış açısından ele alacak. İmparatorluk’a karşı filizlenen isyanda halkın ve gezegenlerin nasıl dahil olduğunu işleyecek. Tehlike, aldatma ve entrikalar ile dolu devirde Cassian onu bir asi kahramanı yapacak yola atılacak.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam