Bir İlhan Şeşen Derlemesi: ‘Hediyem’ Yayında!

Ayşe Aslıhan

Ellerimizde çiçeklerle dinleyip saygıda ve sevgide asla kusur etmediğimiz sanatçı İlhan Şeşen, 47. sanat yılını tribute albümle taçlandırdı: Şeşen’in bizlere hediyesi, Hediyem albümü yayında!

 

Çok değerli isimlerin ve elbette şarkıların bulunduğu bu derleme albümün çıkış parçası, Yalın‘ın yorumuyla Sensiz Olmaz oldu. Çıkış klibi İstanbul ve Amsterdam’da çekildi. Klibin yönetmeni Ömer Faruk Sorak‘ın; Sensiz Olmaz’ın orijinal klibini de yönetmiş olması, bir başka kıymetli durum…

Albümde Cem Yılmaz, Aylin Aslım, Alpay, Ceyl’an Ertem, Yaşar gibi sanatçılarla çalışan İlhan Şeşen, geçtiğimiz günlerde albümün lansmanı için yine müzisyen dostlarıyla bir araya gelmişti. Hatta albümde bir yorumu da bulunan Burhan Şeşen’in kızı Dilhan Şeşen de sahneye dahil olunca; ailece unutulmaz anlar yaşamışlardı.

 

İlhan Şeşen denince akla ilk gelen şarkılardan “Sensiz Olmaz”, “Neler Oluyor Bize”, “Aşk Layık Olanda Kalmalı”,  ve daha fazlası birbirinden değerli isimlerle buluştu. Toplamda 14 şarkı bulunan albümün tamamını Spotify’dan dinleyebilirsiniz!

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam