robbie

Margot Robbie, Yeni Wes Anderson Filminin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu!

Cansu Özer

Margot Robbie, Wes Anderson’ın Tilda Swinton, Bill Murray, Tom Hanks ve Adrien Brody’nin de rol alacağı yeni filminin oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Filmin çekimleri bu ayın sonunda İspanya’da başlayacak.

Heyecanla beklediğimiz The French Dispatch filminin dünya prömiyeri 74. Cannes Film Festivali’nde gerçekleşti. Daha bu heyecanı üstümüzden atamamışken Wes Anderson‘dan yeni film haberi aldık. Hazırlıkları geçtiğimiz ay başlayan filmin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Yönetmenin henüz ismi belli olmayan filminin çekimleri bu ayın sonunda İspanya’da başlayacak. Filmde daha önce yönetmenin birçok projesinde yer alan, son olarak da The French Dispatch filminde bir araya gelen Tilda Swinton ve Bill Murray’ın yanı sıra Tom Hanks ve Adrien Brody de yer alıyor. Gelen haberlere göre, en son Suicide Squad filminde izlediğimiz Margot Robbie de kadroya dahil oldu.

Şu sıralar Babylon filminin çekimlerinde olan Margot Robbie, filmde yardımcı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Wes Anderson neler çeviriyor?

Anderson daha önce yaptığı açıklamada yeni filmindeki rolün tam olarak Tilda Swinton için yazıldığını söylemişti. “Bunun aşağı yukarı sadece kendisinin oynayabileceği bir rol olduğunu hemen anladı” diyerek de bizi iyice meraklandırdı.

Swinton ise filmle ilgili açıklamasında İspanya’da çekiliyor olsa da hikayenin İspanya ile ilgili olmadığını söyledi. Anderson yeni film hakkında “herhangi bir ayrıntıyı paylaşmaya hazır olmadığını” söylüyor.

Bill Murray‘a gelirsek, Wes Anderson ve Murray ayrılmaz bir ikili durumunda. İkili, İspanya projesi ve “The French Dispatch”in yanı sıra “Isle of Dogs”, “The Grand Budapest Hotel”, “Moonrise Kingdom”, “Fantastic Mr. Fox”, “The Darjeeling Limited” ve “The Darjeeling Limited” filmlerinde de birlikte çalıştı.

Projenin çekimlerinin başlangıçta Roma’da yapılmasının planlandığını ancak bu yılın başlarında İspanya’ya taşındığı düşünülüyor. İspanyol yayın kuruluşu El Pais’in bildirdiğine göre, Madrid’in güneydoğusundaki küçük bir kasaba olan Chinchón’da son iki aydır çöl manzarasını andıran setlerin kurulduğu söyleniyor. Ancak, filmin tam anlamıyla bir western olmadığı gelen yorumlar arasında.

Herkesin gözü The French Dispatch filminde olmasına rağmen oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çeken filmin vizyon tarihi ise belirsiz.

1 yorum

Emre Akbaş 13 Ağustos 2021 - 20:39

Sabırsızlıkla bekliyorum filmi! Yazı için teşekkürler.

Cevapl

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam