Cursed

Netflix ve Yeni Fantastik Dizisi: Cursed

Ayşe Aslıhan

New York Times’ın çok satan romanından uyarlanan Cursed 2020 yazında tüm dünyayla aynı Netflixte gösterime girecek!

Aynı anda kitabın yazarı olan Tom Wheeler, dizinin yapımcılığını ve yürütücülüğünü üstleniyor. Aynı adlı romandan uyarlanan Cursed, bir sezonda 10 bölüm ve her bölümü 60 dakika olacak şekilde yayınlanmaya hazırlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Katherine Langford, Devon Terrell, Gustaf Skarsgard, Daniel Sharman, Sebastian Armesto, Matt Stokoe, Lily Newmark, Shalom Brune-Franklin, Emily Coates, Billy Jenkins, Bella Dayne ve Peter Mullan yer alıyor.

Cursed ne anlatıyor?

Genç kadın kahraman Nimue, nam-ı diğer ‘Lady of the Lake’ tarafından anlatılan ve Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması olan dizi, gizemli ve özel güçlere sahip Nimue’nin ‘Gölün Kraliçesi’ne dönüşümünü konu alıyor. Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin’i bulmak ve eski kadim bir kılıcı teslim etmek için beklenmedik bir ortak buluyor. Çıktığı bu yolculukta ise korkunç Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü haline geliyor… Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşlar ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi günümüz temalarını da içine alan Cursed aynı zamanda bir yetişkinliğe geçiş öyküsü…

İşte diziden ilk görüntüler…

Hepimizin bildiği gibi Netflix, 190’dan fazla ülkede 183 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği bir platform… Peki yazın yayınlanacak bu dizide ne kadar başarılı olacak?
Bekleyip göreceğiz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam