Away

Netflix’ten Yepyeni Bir Bilim Kurgu Dizisi: Away

Ayşe Aslıhan

Netflix’ten Hollywood’un yıldız oyuncularından Hilary Swank‘in baş rolde yer aldığı yeni bilim kurgu dizisiAway.

Penny Dreadful ve Pure Genius dizileriden hatırladığımız Andrew Hinderaker ve The Path, Refugee, Parenthood gibi yapımlarla tanınan Jessica Goldberg‘ün yaratıcısı olduğu Away, çok konuşulacak fragmanıyla beraber ekranlarımıza geliyor!

Away, Mars’a yapılacak olan zorlu bir yolculuk sırasında yaşananları konu ediniyor. Heyecan verici ve duygusal hikayesiyle Away, insanların ulaşabileceği inanılmaz başarıları ve bu uğurda yapabilecekleri fedakarlıkları da anlatıyor.

Dizide; Amerikalı astronot Emma Green, hayati bir görevle karşı karşıya… Genç kadın, Kızıl Gezegen’e yapılacak görevde uluslararası ekibin başına getiriliyor. Emma, çıkacağı bu tehlikeli yolculuk için ergenlik çağındaki kızını ve kocasını arkasında bırakmak zorunda kalıyor.

Amerikalı astronot Emma Green’e Hilary Swank‘ın hayat verdiği dizi Jason Katims ve Matt Reeves’in imzasıyla ekrana taşınıyor.

Netflix’in paylaştığı resme göre Emma’nın da içinde bulunduğu uzay gemisinde bir Rus kozmonot ve mühendis olan Misha Popov, İngiliz-Gana kökenli botanist olan Kwesi Weisberg-Adebayo, Hindistan Hava Kuvvetleri savaş pilotu Ram Arya ve Çinli kimyager ve astronot Lu Want bulunuyor.

Away, 4 Eylül’den itibaren Netflix‘te izleyici karşısında olacak!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam