Once Upon A Time in Hollywood

Once Upon A Time in Hollywood Filminin Soundtrack Albümü Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Bugün itibariyle Amerika’da yayınlanan; Quantin Tarantino‘nun dokuzuncu filmi Once Upon A Time in Hollywood ‘un, bizzat Tarantino tarafından seçilen parçalarıyla soundtrack albümü yayınlandı.

Once Upon A Time in Hollywood, geçtiğimiz saatlerde Amerika’da vizyona girdi. Türkiye’de de 23 Ağustos’ta beyaz perdeye taşınmasını heyecanla beklediğimiz büyük yapımda; Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Brad Pitt, Margot Robbie gibi dünyaca ünlü aktrisler yer aldı.

Aynı gün soundtrack albümü yayınlanan filmde; 1969 yazında Los Angeles’de geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılmakta. Hem de aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlarken… Bu hikayeyle beraber o yıllarda sektörde adını bildiğimiz isimleri de izleme fırsatımız olacak. Bu isimler arasında Sharon Tate, Steve McQueen, Sam Wanamaker, Bruce Lee ve Roman Polanski gibi sineikonlar da var.

Çok kıymetli seslerin olduğu albümde 31 şarkı bulunmakta.
İşte o albüm!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam