friends

Friends Özel Bölümü, Yeniden Ertelendi!

Suna Simge Çakmak

İzleyeci kitlesi tarafından büyük ilgi gören dizi Friends, yeniden ertelendi. Özel bölümün yayınlanmasını bekleyen izleyici kitlesi, bu duruma büyük tepki gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Friends özel bölümünün çekimleri, #COVID19 sebebiyle Ağustos ayına ertelendi. Başrollerini Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer‘ın paylaştığı dizinin izleyici kitlesi oldukça yüksek… Çekilecek olan dizinin Ağustos ayına ertelendiği haberi duyuldu.

Ertelendiği haberini duyan izleyici kitlesi ise büyük tepki gösterdi ve “Bunu yapacağınıza emin misiniz?” diye sordu.

2020’nin başlarında, bir döneme damgasını vuran, büyük ses getiren, yayınlandığı gün izlenme rekorları kıran Friends dizisinin unutulmaz ekibinin yeniden bir araya geleceği ve özel bir bölüm çekeceği haberi duyulmuştu. Üzerinden aylar geçmesine rağmen ekip bir araya gelememiş, Mayıs ayında özel bir gösterimle HBO Max’te yayınlanması öngörülen dizinin çekimleri Corona Virüs sebebi ile iptal edilmişti.

Çekimlerin Kaliforniya’da gerçekleşeceği duyuruldu. Yapımcı şirketin yaptığı yeni bir açıklamaya göre çekimler bu kez de Ağustos ayına ertelendi. “Ağustos ayında özel bölüm çekimini yapabilmeyi umut ediyoruz.” diyen Friends ortak yaratıcısı Marta Kauffman, dizinin Kaliforniya’daki orijinal Burbank stüdyolarında çekileceği belirtti.

Friends, 1994 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2004’e kadar toplam 10 sezon süren bir ABD komedi dizisi… Sitcom yapımlarının en başarılılarından biriydi. Dizinin yaratıcıları ise David Crane ve Marta Kauffman, oldukça dikkat çekici bir iş çıkardılar. 100 kadar ülkede yayınlanan dizi, Türkiye’de de 2 sezon ‘Sıkı Dostlar’ adıyla yayınlanmıştı.

Final bölümünde toplam 51,1 milyon izleyici sayısı ile neredeyse rekor kırmış olan Friends, tüm dünyada en çok izlenen diziler sıralamasında 4. sırada!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam