yar

Melek Mosso’dan Yeni Cover Geldi: Yar

Suna Simge Çakmak

Müzikseverlerle buluşturduğu cover şarkıları ile hayatlarımıza giren Melek Mosso, nam-ı diğer Mossogız’dan yeni bir Yıldız Tilbe coverı geldi: Yar yayında.

Arzular Arsız ve Vursalar Ölemem şarkılarıyla yine Yıldız Tilbe şarkılarını coverlayarak bambaşka anlamlandırıp yorumlayan Melek Mosso‘nun yeni cover çalışması yayında!

Duygularını bizzat içimizde yaşatan Mosso’ya gitarda tıpkı eskisi gibi Veys Çolak eşlik etti. Şarkının mix – masteringini ise Zafer Karayazgan üstlendi. Kamerada ise yine Kemal Hamamcıoğlu vardı. Sanatçı, adeta hayatımıza giriş yaptığı ev kaydı ile karşımızdaydı!

Sony Müzik etiketi ile yayınladığı yeni mini albümünden sonra oldukça sevilmişti. Coverları ve kendi besteleri ile bizleri kendine hayran bırakan Mosso şarkıya şöyle bir not da ekledi:

”Arzular Arsız’ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı bu. O kadar çok söylüyordum ki; hem kendi kendime, hem dostlarımla; size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşamadım, tanışamadık. Ama şarkılarına olan hayranlığım bir gün bizi denk getirecek biliyorum. Umarım bu sefer gerilla usulü yüklediğim coverla dikkatini çekerim ve umarım beğenir(siniz). ”Vursalar Ölemem” şarkısında canım Veys Çolak ‘la ve Kemal Hamamcıoğlu ile çok samimi ve içten bir iş çıkarmıştık. O nedenle tekrar bir araya geldik. Hepinize bu duyguların geçmesini çok isteriz. Sesim yettikçe söylemeye ve şarkılarla hissettirmeye devam edeceğim. Bu şarkının sizi sınırsız ve zamansız kılmasını dilerim. Sevgiyle…

Farkında değilmiş gibi durma
Aldırmasan da ağlıyorum
Toy sevdalım, ömre zarar yanım
Tebessüm et
Yüzüm gülsün
Ne’m varsa uğruna hazır, köle
Ayıplansa, yadırgansa
İçim razı
Sensizlikten çok iyidir ölüm
Yar yar yaşlanıyor bedenim
Yan yıkıl gece
Dağıl güneş, ay
İpi çekildi gençliğin
Zaman dar, yar
Kapını sonsuza değin kapama yüzüme
Yar yar ellerin ille de yar
Yan yıkıl gece
Dağıl güneş, ay
Acemisin yar
Eller ağlatır
Kal, kal

Kapını sonsuza değin kapama yüzüme
Ne olur


Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam