Melek Mosso Tükettim

Melek Mosso Yeni Albümüyle Gönülleri İyileştirecek

Ayşe Aslıhan

Eşsiz ses rengi, herkesin çok sevdiği tarzı ve güçlü sesiyle son dönemde en çok dinlenilen sanatçılar arasında olan Melek Mosso, nam-ı diğer Mossogız; “beni iyileştiren gönül kuşlarım” sözleriyle duyurduğu mini albümünü yayınladı.

Melek Mosso’nun kendi adını taşıyan mini albümü, Sony Music etiketiyle bugün tüm dijital platformlarda yayınladı. Mosso, sevenlerinin uzun zamandır beklediği bu albümün müjdesini birkaç gün önce Instagram üzerinden vermişti.

Melek Mosso‘nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı albümdeki tüm şarkıların sözü ve müziği sanatçıya ait, biri hariç… İlk klibini çektiği “Tükettim” şarkısının sözlerinde, Mosso’ya şarkıda da eşlik eden erkek kardeşi S4Hir‘in payı var.

Albümün düzenlemeleri ise Sabi Saltiel, Velican Sagun ve yine Melek Mosso‘ya ait.

Mosso, “Tükettim” şarkısında insan eliyle çevreye verilen büyük zararlar için klibindeki göndermelerle özür dilediğini söylüyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi gelse de; klibin senaryosunun oluşumunda bizzat bulunan Melek Mosso, Ersin Gürler Akan yönetmenliğinde çekilen bu kliple izleyiciye adeta ayna tutuyor.

Albümün tamamında “Tükettim”, “Olmaz Mı”, “Tatsız Ziyaret”, “Doğum Günü”, “Neden Neden” isimli 5 şarkı bulunuyor.

Özel albümün, özel hikayesi

Melek Mosso, albüm haberini verirken “2017 yılında yazdığım ve her birine kalbimin bir parçasını iliştirdiğim gönül kuşlarımdır bu beş şarkı. İsterim ki herkesin penceresine konsun, benim yaralarıma olduğu gibi her yaraya şifa versin” açıklamalarında bulunmuştu.

Karma Türkiye‘nin fenomen radyo programı Pişman İnsanlar Cemiyeti‘nin de çok sevdiği Mosso, dün gece canlı yayına bağlanarak oldukça duygusal açıklamalarda bulundu.

Cemiyet Mossolandı!

Pişman İnsanlar Cemiyeti‘nin kurucusu ve sunucu Reha Özcan, albümdeki tüm şarkıların çok özel hissettirdiğini Cemiyet’in Mossogızı’na bütün iyi dilekleriyle birlikte iletirken, Melek Mosso da tüm samimiyetiyle “Tükettim” isimli şarkısının hikayesini anlattı…

“Cemiyet’te yabancı yok… Özellikle “Tükettim” benim için çok özel oldu. Hiç döndüremediğim bir yol vardı, onunla ilgili aslında… Hani asla dönemediğin bir yol vardır. Bağırırsın, çırpınırsın, elinden gelen her şeyi yaparsın ama zamanı asla geri alamazsın. Dönebilsen bile, kalbini acıyla mı bantlayacaksın? Düşünürsün, ellerin kolların bağlıdır… İşte bu şarkı, o yolun sonunda yazıldı. Sağ olsun tam orada kardeşim S4Hir de vardı, o da şarkıya dokundu. Bu şarkı, iki kardeşin kalbinden geçip geldi dünyaya.

Mosso ayrıca, albümü için, “Bu albüm benim için çok özel çünkü tamamını kendim yazdım ve kendim besteledim. Gitarla uyudum, sabahladım, baş ucumdaki deftere uyanıp yazdım, imkansız yollardan geçtim, birine doğum gününde şarkı yazdım; ona hiç söyleyemedim ama albüme koydum, bu albüme ben kalbimi döktüm… Umarım herkes dinler ve beğenir” dedi.

Melek Mosso, en yakın zamanda yeniden radyo yayınına konuk geleceğini ve gelecek konserleri için çok heyecanlı olduğunu da ekledi.

İşte o şarkı ve o albüm…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam