Melike Şahin - Geri Ver

Melike Şahin’den Yeni Şarkı Geldi

Suna Simge Çakmak

“Hepsi Geçti”, “Deli Kan”, “Kara Orman”, “Sevmek Suçsa Suçluyum şarkıları ile son zamanların sevilen sanatçısı Melike Şahin yeni şarkısı ile yine dinleyicilerini mest etti. “Tutuşmuş Beraber isimli parçası ile uzun süre gündemde kalan Şahin, yeni şarkısı ile de bir süre daha gündemde olacağa benziyor.

Melike Şahin, yeni teklisi “Geri Ver” ile yeniden bizlerle!

Kendi YouTube kanalında paylaştığı şarkının klip yönetmenliğini Melih Kun üstlendi. Şarkının sözleri ise Melike Şahin‘e, bestesi yine Şahin ve Canberk Ünsal‘a ait. Aranjesinde ise Cihan Mürtezaoğlu var.

Müsaade Etsek Acımadan Aksın
Kara Sular Inmiş Aramıza
Güneşim Öksüz Ama Bana Kalsın
Günlerimi Karartma
Mabedimde Gömülü Hazinen
Geçemem Içinden Duruyorum
Sırtın Dönmüş Bana Niye Bilmem
Ağırıma Gidiyor
Durmaz Böyle Taştan
Büyük Yük Bizi Aşar
Yol Issız Taşıyamam
Isıtan Ellerin Olmazsa
Baksan Yine Bana
Bir Umut Varsa Avuçta
Yaslan Sana Sağlam
Küskün Omzuma

Kaldı Yine Ortada
Halini Bi Sorsana
Neşemi Alıp Gittin
Diyemem Geri Ver
Kaldı Yine Ortada
Halini Bi Sorsana
Neşemi Alıp Gttin
Geri Gel, Geri Ver

Melike Şahin kimdir?

Melike Şahin, 1989, İstanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu. Müzik kariyerine, öğrenciliği boyunca soprano olarak dahil olduğu Müzik Kulübü Klasik Müzik Korosu’nda başladı. 2011 senesinde başlattığı Kamuran Kolçak ve Gönül Dostları isimli projesi ile nostaljik pop eserlerinden oluşan bir repertuvarla konserler verdi.

2017 Kasım ayında Sony Music etiketiyle “Deli Kan” adlı ilk şarkısını yayınladı. Kayıtları Erekli & Tunç Stüdyosu’nda Baran Göksu tarafından gerçekleştirilen parçanın sözleri Şahin’e, bestesi Melike Şahin ve Cihan Mürtezaoğlu’na, düzenlemesi ise yine Cihan Mürtezaoğlu’na ait.

“Hepsi Geçti”, “Deli Kan”, “Kara Orman”, “Sevmek Suçsa Suçluyum şarkıları ile son zamanların sevilen sanatçısı Melike Şahin, konserleri ve yeni şarkılarıyla müzik kariyerine devam ediyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam