No1 - Canavar

No.1 ve Yeni Şarkısı: Canavar Yayında!

Ayşe Aslıhan

Can Bozok, nam-ı diğer No.1, bu gece Canavar isimli yeni şarkısını sevenleriyle buluşturdu.

Rap müzik sanatçısı No.1, “Kendine İyi Bak” ve Heja ile yaptığı düet “Dünya Gül Bana” şarkıları ile dinleyici kitlesini oldukça büyütmüştü. Underground Türkçe Rap müzik yapan sanatçının yeni şarkısı bu gece yarısı yayınlandı.

6 Ocak’ta duyurmuştu

YouTube üzerinden klip yayınlayan No.1, şarkının 1 Şubat’ta bütün müzik marketlerde olacağını da duyurdu.

Şarkının sözü müziği yine sanatçıya aitken, klibin yönetmeni ise Ömer Çelik oldu.

No.1, 6 Ocak 2020’de şarkının tanıtımını da yayınlamıştı.

Şarkının sözleri ise şöyle…

Dinleyiniz! Yağmurlu, karlı, rüzgarlı, güneşli, bulutlu.
Ah yine var gölgemde bi’ canavar, Kaçamaz bundan kimse zaten ne gereği var?
Hayatım duvara çarpan bi’ zar, İçinden ne geçerse o yalan çünkü bu kumar.
Paramparamparamparamparça, Kendine gelmek için para harca, Bunu yaptım, eksildim. Geri kaldım, sizi geçtim. Yüzleştim,çirkinleştim,çizdim, iyileşmeyen her şeyi sil. Halime bakmaya cesaretim yok, kirlendiysen aynayı sil. Ben serseri, sen serseri gibi, mezarın içine doğdum anla beni. Ayılmaya başlarım akşamüzeri (*uck!) *ikeyim düzeni!

Sahnede yapamadım ayık taklidi, Rest in peace, no Fanucci(?) Karada takarsın can simidi Bu shot iyi(?), ex doz(?) infinity! Acımı dindirmek hakkında çektiğim rezillik ruhumu üstün kılar! Kurtulmak için her atılan adımın geçmişin olur ve hesap sorar! Döndüğüm yollarda geberen insanlar ilham mı ceset mi bilemedim. Plansız yaşamak imkansız, tarumar edilen binalar gibi miyim? Karanlık sular ciğerine dolar, üç tekerlekli takla atar. Medikal müdahale çaresiz halime ön görülen şey! *(*iktir len!) Uslu bi’ çocuk gibi bekledim her şeyi artık bu yangını söndüremem, Çünkü bi’ çöplükten geldim, sizi elmas hançerle öldüreceğim!

Ah yine var gölgemde bi’ canavar, Kaçamaz bundan kimse zaten ne gereği var?
Hayatım duvara çarpan bi’ zar, İçinden ne geçerse o yalan çünkü bu kumar.
Arabada çalıyor analar ağlatan, Geçti yanımdan zehri sağlayan, Hayata küstüm, dünya ahiret. Arabesk hayatım, annem affet. Geleceğiniz ne kadar parlakmış, Geceliğiniz ne kadar *altak? Unutursun tüm bildiğini, Kralınız en korkaktan korkak! Geceden karanlık sebebim ışıklar sönünce canavar benimle ölür!

Ortadaki pasta bize munchies olur aklında kalsın ama çok şükür, Dal parka, al kendini bulursan, kör olursun iyi çocuk olursan, Bize anlatılanlar hep yalan, rapi cap sanan şimdi rap yapar!
Koşma, yürü! Eski No.1 mi, elinin körü! Yere yapışırsın amele sümüğü gibi, Kip yok (?) Mahallenin gülü!
Gülüm ben onu da içerim bunu da, (Gel!) Bunu da yaparım onu da! (Ya!) Sen sus ve sadece homurdan, Yine kalktım solumdan!
Geceden karanlık sebebim, Kurulur mülteci yüreğim. Mezarın içine doğdum ben boş verin, Sadece gülümseyin.
Geceden karanlık sebebim, Kurulur mülteci yüreğim. Mezarın içine doğdum ben boş verin, Sadece gülümseyin.
Dinleyiniz ve tekrar ediniz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam