Melek Mosso

Melek Mosso’dan Keklik Gibi Sürprizi!

Ayşe Aslıhan

Melek MossoSon dönemin en gözde isimlerinden biri olan Melek Mosso, ikinci single çalışması Gölgen Yeter‘in ardından, Keklik Gibi sürprizi ile sevenlerinin kalbini yeniden fethetti!

Sözü ve müziği anonim olan eserin düzenlemesinde Zafer Karayazgan ve Melek Mosso’nun imzası bulunuyor.

İlk kez fenomen televizyon dizisi Çukur’un yeni bölümünde yayınlanarak büyük beğeni toplayan şarkı, aynı gün Youtube’un “Trendler” listesine üst sıralardan giriş yaparken; sosyal paylaşım sitelerinde de en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Albüm Öncesi Sürpriz

Bir yandan ilk stüdyo albümünün hazırlıklarına devam eden Melek Mosso, Keklik Gibi türküsüne güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla yeniden hayat vererek dinleyicilerine de albüm öncesi büyük bir sürpriz yaptı.

Piyano, klavyede Zafer Karayazgan, mute bağlama, şelpe, perküsyonda Velican Sağun, yaylıtanbur, kopuz, perdesizgitar, e-bowda Uğur Varol‘un bulunduğu şarkı Çınar Records’ta kaydedildi.

Tüm dijital müzik platformlarında yayına giren Keklik Gibi single’ının kapak fotoğrafı Ogün Akgül’e, mix ve masteringi ise Selim Topsakal’a ait.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam