hakan muhafız , çağatay ulusor

Hakan Muhafız Dizisinin 3. Sezon Fragmanı Geldi

Suna Simge Çakmak

Dünyaca ünlü dizi ve film platformu Netflix‘de yayınlanan ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector)’ın 3. sezon fragmanı yayınlandı.

İlk sezonu büyük ilgi toplayan “Hakan: Muhafız” adlı dizinin 3. sezon fragmanı yayınlandı. Baş rolünde Çağatay Ulusoy‘u izlediğimiz dizinin 3. sezonunun 6 Mart 2020’de yayınlanacağı açıklandı.

6 Mart için geri sayım başladı!

Dizinin yeni sezonunda Hakan’ı (Çağatay Ulusoy) daha zorlu bir mücadele bekliyor; çünkü tehlikelerin büyüklüğü arttı. Ayrıca yeni sezonda izleyenleri sürpriz bir isim karşılıyor: Daha önce Star Tv‘de yayınlanan “Medcezir” dizisinde başrol oyuncusu olan Çağatay Ulusoy‘un yine beraber rol aldığı, şimdilerde “Mucize Doktor” dizisi ile gündemde olan Taner Ölmez de dizide yer alacak.

Taner Ölmez ile beraber diziye yeni sezonunda; Funda Eryiğit, Bige Önal ve İlayda Alişan da dahil olacak.

Yeni sezonda ne izleyeceğiz?

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler‘in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyuluyor. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan, aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir‘i bulması gerekiyor… Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutuyor ve Hakan, geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvıyor.

İşte 3. Sezon Fragmanı…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam