Sezen Aksu - Affet

Sezen Aksu’dan Yepyeni Şarkı: Affet

Ayşe Aslıhan

Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden biri olan minik serçe Sezen Aksudan yüreğe dokunan yepyeni bir şarkı geldi: “Affet” yayında!

Güçlü sesiyle, yazdığı sözlerle, gerçek hisleriyle yıllardır hiç değişmeden gönüllere hitap eden büyük sanatçı Sezen Aksu, yeni şarkısı Affet‘i müzikseverlerle buluşturdu.

Sezen Aksu Bestesi Olmayan Şarkıyı Bulabilecek misin? - onedio.com

2019 yılında kaydedilen şarkının sözü ve müziği elbette sanatçıya ait. Düzenlemesinde ise Okay Barış var. Klibin yönetmen koltuğunda Tolga Çetin otururken, kurguda Serkan Sümeli imzası bulunuyor.

Birçoğumuzun bildiği üzere, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’ın yaptığı dram türündeki Türk televizyon dizisi Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu‘nun Madalyonun İçi romanından uyarlanma ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanıyor… Dizi, yayınlandığı gün, her hafta, en çok izlenen yapım olmayı başarıyor. Sezen Aksu; fenomen dizi Masumlar Apartmanı‘nın da çekildiği o meşhur evde sessiz sedasız bir hikaye yaratılan klibiyle, yayınlandığı ilk yarım saatte 35 bin görüntülemeye ulaştı bile!

Sezen Aksu – Affet yayında!

Şarkının sözleri ise şöyle;

Senden daha öncesi yok ki
Çoktan kaldırdım çatıya
Böyle bir saflık yok ki
Bakakaldım

Kimlerdensin nerelerdensin
Değmedi mi kir pas ellerine
Hayret!
Aldım kör bıçağı elime
Kanata kanata suçumu kazıyorum
Sabret, sabret

Gelen vurdu, giden vurdu, ben de vurdum
Vururken rastlayınca kendime durdum
Büküldü gökyüzü, ayna oldu zaman
Ben o gün ilk defa şeffaf bir şey gördüm

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam