Koray Avcı

Koray Avcı’dan Yeni Tekli: Sarhoş Gibiyim

Ayşe Aslıhan

Koray Avcı‘nın yeni teklisi ve cover çalışması “Sarhoş Gibiyim” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Ülke mozaiği ve dinamiğine uygun her yöreye ait şarkı ve türkülere kendi yorumunu katarak seslendiren Koray Avcı… Kendi besteleri, şiirleri ve seyirci ile sohbet tadında ilerleyen zaman zaman interaktif bir hal alan sahne performansı ile kendine özgü bir tarz yarattı. Avcı, Ankara’dan sonra İstanbul’da ve tüm Türkiye’de milyonlarca dinleyiciye ulaştı.

2015 yılında ilk albümü “Aşk İle” adlı albümünü ile kariyerine merhaba diyen Koray Avcı, 2016’da Sonra Dersin ki” adlı ikinci albümünü yayınladı. Cover çalışmaları ve kendine ait şarkıları ile de çok sevilen Avcı, 2018 Mart ayında üçüncü stüdyo albümü Senin İçin Değer‘i müzikseverlere sundu. 2019 yılında “Kim Bilir” ve “Yuh Yuh” teklilerini çıkardı. Son olarak yayınladığı “Seni Çok Özlüyorum” ile büyük ses getiren Avcı, bu zamana dek, tüm yapıtlarıyla satış rekorları kırdı. Ayrıca canlı performansıyla da oldukça sevildi.

Koray Avcı‘nın yeni teklisi “Sarhoş Gibiyim” şimdi tüm müzik platformlarında!

DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınlanan yeni tekli Sarhoş Gibiyim’in yepyeni aranjesini Mustafa Ceceli, klibin yönetmenliğini ise Said Dağdeviren ve İdil Dizdar üstlendi.

Sözü efsane isim Ahmet Selçuk İlhan‘a, müziği ise Özer Şenay’a ait şarkıyı Avcı’nın yorumuyla dinlemeye değer!

O eski hayalin her an karşımda
Gözyaşlarım çağlar her anışımda
Ayrılık şarabı gönül tasımda
İçmeden yıkılmış sarhoş gibiyim!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam