Harley Quinn

Süper Kadınlar Geliyor: Harley Quinn Ve Yırtıcı Kuşlar

Aygün Akdağ

Harley Quinn ve DC’nin en sevilen kadın süper kahramanlarını bir beyaz perde de toplayan Birds of Prey’den (Yırtıcı Kuşlar) yeni görseller yayınlandı. Filmin başrolünde Margot Robbie‘nin olduğu film 7 şubat 2020 tarihinde vizyona girecek.

Bildiğiniz üzere 2016 tarihinde vizyona giren Suicide Squad filminde Margot Robbie tarafından canlandırılan, daha sonra DC‘nin en popüler kadın karakterlerinden biri haline dönüşen Harley Quinn yepyeni bir film ile beyaz perdeye geri dönüyor.

Robbie’nin Harley’i Suicide Squad performansı ile popülerlik kazanmasında da büyük rol oynamıştı.

Harley Quinn’i DC’nin sevilen kadın kahramanlarıyla bir araya getiren Birds of Prey filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros., merakla beklenen filmden yeni görseller yayınladı.

Sundance Film Festivali’nden ödülle dönen kendisinin ilk uzun metrajlı filmi olan Dead Pigs ile sinema dünyasının gözlerini üstüne çeken,

Cathy Yan‘in yönettiği filmde, Joker ile bağlarını bi şekilde koparan Harley Quinn’in Cassandra Cain adlı bir kızı kurturmak için, Dc’nin diğer sevilen kadın kahramanlarını da yanına alarak (Black Canary, Huntress ve Renee Montoya) hepsi ile güçlerini birleştirmesini anlatıyor.

Filmde DC çizgi romanlarının önemli karakterlerinden Black Canary’ye Underground dizisiyle çıkış yakalayan Jurnee Smollett-Bell hayat verirken, bir diğer dikkat çekici karakter olan Huntress’ı Scott Pilgrim, the World, Fargo ve 10 Cloverfield Lane gibi yapımlarla tanınan Mary Elizabeth Winstead canlandırıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead ve Jurnee Smollett-Bell’ye Renee Montaya rolündeki Rosie Perez, Ella Jay Basco, Ewan McGregor ve Chris Messina gibi isimler eşlik ediyor. Son olarak Christopher Robin’de izleyicilerin karşısına çıkan Ewan McGregor, filmde DC çizgi romanlarının tanınmış kötü karakterlerinden Black Mask’e hayat veriyor.

Margot Robbie kimdir?

Margot Robbie, 2 Temmuz 1990 Dalby, Queensland Avustralyalı aktristir. 2008’den günümüze çeşitli film ve dizilerde oynamıştır. 2011 yılında ABC’de yayınlanan PanAm dizisindeki Laura Cameron rolüyle tanınmıştır. Dizi 1. sezondan sonra yayından kaldırıldıktan sonra çeşitli filmlerde oynamaya başlamış ve dünyaca ün kazanacak kadar başarılı olmuştur.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam