Boş Zamanınızda İzleyebileceğiniz Diziler

Aygün Akdağ

Utopia

Utopia, The Utopia Experiments adlı kült bir çizgi roman kitabının orijinal baskısını bulan bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Yazarı Mark Dane adlı paranoyak bir şizofren olan The Utopia Experiments, elden ele dolaşan ve içeriği bakımından takipçilerini fikir ayrılığına sürükleyen bir eser. Okuyanlar tarafından bu kitabın son yüzyılda yaşanmış felaketleri önceden haber verdiği iddia ediliyor. The Utopia Experiments’nın ilk bölümünü elinde bulunduran Becky, internetten tanıştığı arkadaşları Wilson Wilson ve Ian ile bir araya gelince ortaya sonunu tahmin edemeyeceğiniz gizemli bir macera çıkıyor. Gruptakiler, kısa bir süre sonra The Network adlı bir organizasyonun hedefi haline geliyor ve işler biraz daha karışıyor.

The Orville

Günümüzden 300 yıl sonrasında geçen bu dizide, yıldızlararası bir filoda yer alan ama pek de başarılı olamayan araştırma gemisi U.S.S. Orville’in maceraları anlatılıyor. Yaşanan bu kozmik zorluklarla karşılaşanlar arasında hem insanlar hem de uzaylılar bulunuyor. Başka gezegenlerden varlıkların da içinde bulunduğu bu gemi, ışık hızında ilerleyecek güçte olsa dahi, her iş yerinde olan eğlenceli problemler burada da var!

Doom Patrol

Doom Patrol; Robotman, Negative Man, Elastic-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediniyor. Doom Patrol adlı bu grubun her üyesi, kendilerine özel güçler kazandıracak korkunç kazalar geçirmiş. Ancak bu kazalar çeşitli yaralara ve görünüşlerinde bazı bozukluklara sebep olmuş. Çeşitli eziyetlere maruz kalan ve travmalar yaşayan bu ekip, gezegenimizdeki gizemli olayları bir çözüme kavuşturmak ve gezegenimizi korumak için bir araya geliyor!

Cloak & Dagger

Tandy Bowen ve Tyrone Johnson adlı iki genç, süper güçlerini keşfederken başlarına neler geliyor hep birlikte göreceğiz. Artık Cloak ve Dagger adını alan Tandy ve Tyrone, birbirinden bu kadar farklı iki karakterken aynı zamanda bir şekilde birbirlerine bağlı olduklarını da fark ederler. Bu iki genç, güçlerinin ve gizemin kaynağını bulmak için birlikte sıra dışı bir maceraya atılır.

The Good Place

The Good Place, öldükten sonra kendisini ütopik bir cennette bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları anlatıyor. Yaşıyorken pek de iyi bir insan olmayan Eleanor, bu ütopik cennete yanlışlıkla gönderildiğini fark etse dahi bunu çevresindekilere söylemiyor. Tabii işler her zaman onun istediği gibi gitmiyor ve Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler biraz karışıyor!

You’re the Worst

Gretchen ve Jimmy kendilerine dahi yararı olmayan, aşka inanmayan, şikayetçi insanlardır. Bir düğünde tanışırlar ve dışarıdan bakıldığında imkansız görünmesine rağmen birbirlerine aşık olurlar üstelik bir de bir ilişkiye başlarlar!

Barry

Emmy ödüllü Bill Hader’in başrolünde yer aldığı bu yeni komedi dizisinde oyuncu olmak isteyen bir tetikçinin sıra dışı hikayesi anlatılıyor. İşleri yolunda gitmeyen ve artık hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen Barry’nin suç dolu bu geçmişinden kurtulması ise elbette sandığı kadar kolay olmayacak.

Killing Eve

Luke Jennings’in kitaplarından uyarlanan bu dizide, güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve adlı bir kadının ajan olabilmek için atıldığı macerayı izliyoruz. Diğer bir karakterimiz ise Villanelle adında lüks hayatı oldukça seven yetenekli bir katil. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında oldukça aksiyonlu bir macera başlar.

The Terror

Gerçek bir hikayeden uyarlanan bu dizi 1847 yılında geçiyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için çıktığı yolculuğu anlatıyor. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan bu insanlar gittikçe umudunu yitirmekte dolayısıyla günden güne paranoyaklaşmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktığı bu yolculuk bir anda zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür.

Billions

Amerika’nın en başarılı avukatlarından birisi olan Chuck Rhoades, dünyaca ünlü milyarderlerden birisi olan Bobby Axelrod’un avukatlığını yapmaya başlıyor ve hayatı tamamen değişiyor. Ünlü milyarderin özel işleri ile ilgilenmesi ve git gide içine çekildiği yolsuzluk davaları, Rhoades’in hayatını oldukça etkileyecek. Rhoades için hayat, artık çok daha zorlu ve macera dolu bir hale geliyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam