karakomik filmler

Karakomik Filmler 2, Bugün Vizyonda!

Suna Simge Çakmak

Yönetmenliğini Cem Yılmaz‘ın üstlendiği Karakomik Filmler 2, beyaz perdeyi renklendiriyor. Özkan Uğur, Cem Davran, Cem Yılmaz, Emin Gürsoy ve Büşra Develi‘nin oynadığı film bugün sinemalarda!

Geçtiğimiz sene, Türkiye’nin sayılı komedyenlerinden olan Cem Yılmaz yeni projesini sevenlerine duyurmuştu: Karakomik Filmler!

Tek perdede ve tek filmde iki ayrı konunun ve senaryonun olduğu serinin ilk filmi de büyük ses getirmişti.

Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelliği taşıyan ‘Kaçamak‘, 4 arkadaşın çıktıkları tatil sırasında başlarına gelen olayları eğlenceli bir dille konu alıyor. Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur’un tatile çıkan 4 arkadaşı canlandırdığı filmde, Cem Yılmaz da gittikleri otelin sahibi Alpay karakterine hayat veriyor. Nilperi Şahinkaya ise bilim kadını olarak rol alırken Alişan Uğur da dahi bir bilim adamını canlandırıyor.

‘2 Arada’ filminde seyirci Ayzek’in macerasına ortak olacak. Tüm hikayenin arabalı bir vapurda geçtiği filmde; Cem Yılmaz Ayzek karakterini canlandırıyor. ‘2 Arada’ filminde Cem Yılmaz ’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran rol alıyor. Filmlerin görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil üstleniyor. Filmde arabalı vapurda çaycı olarak görev yapan Ayzek’in seyirciyi farklı hayatlara ve farklı mekanlara taşıyacağı maceraları anlatılıyor.

Karakomik Filmler serisinin ikincisinin de büyük ses getireceği aşikar. Filmin ikincisinin konusu ise şöyle…

Babasının vefatının ardından şöhret olma hayaliyle yola çıkan Birol’un yaşadığı macerayı konu alan ‘Emanet’, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Tansu Biçer, Celil Nalkaçan gibi isimleri bulunduruyor. Taksici Güven’in bir gece mesaisinde başlayan olayları beyaz perdeye aktaran ‘Deli’de ise Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Emin Gürsoy rol alıyor.

İşte filmin fragmanı…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam