İbrahim Başaran

Oğuzhan Koç’tan Yeni Yetenek İbrahim Başaran’a Tam Destek!

Ayşe Aslıhan

Oğuzhan KoçZeynep Bastık’ın kurduğu “Açık Koltuk” platformundan keşfettiği genç yetenek İbrahim Başaran’la yepyeni bir yola çıkarken, genç yeteneğe de destek oluyor.

İbrahim Başaran, yakında, ilk albümü ile müzik listelerinde yerini almaya hazırlanıyor. Tüm şarkıların özü ve müziği İbrahim Başaran’a ait. Tüm aranjeleri ise başarılı aranjör Çağrı Telkıvıran’a ait olan albümde bir de sürpriz var! Türk Pop Müziğinin popüler ismi Oğuzhan Koç, ilk prodüktörlük deneyimini yaşayarak genç yeteneğe destek verdi.

İbrahim Başaran’ın şarkıları, bugünden itibaren yayınlanıyor!

Müzik piyasasının güçlü şirketlerinden Hypers Music etiketiyle İbrahim Başaran’ın yaza doğru çıkarmayı planladığı albüm çalışması, ilk etapta YouTube’da Oğuzhan Koç’un kanalından 16 Şubat Salı itibariyle yayınlanmaya başlayacak ve her Salı yayınlanmaya devam edecek.

Ayrıca Oğuzhan Koç, İbrahim Başaran‘a verdiği desteğin haberini, sosyal medya hesaplarında da paylaştı. Koç, paylaşımı için “Bu bir gurur postudur!” notunu ekledi.

Genç sanatçı Başaran ise, repost ettiği paylaşımında, “Merhaba herkese, pandeminin başında Zeynep Bastık’ın @acikkoltuk platformunda Oğuzhan Koç’un yaptığı yayında şarkılarımı söyleme fırsatım oldu. Şimdi @oguzhankoctv@cagritelkiviran ve @hypers_co ‘yla bi yola çıktık. İlk tanıtımı paylaşıyorum, yarından itibaren her salı Oğuzhan Koç’un youtube kanalında yayında ? Bu yolda bana inanıp bu şansı veren @tolgaakis ve @zeynepbastik a, şarkıları bambaşka noktaya taşıyan @cagritelkiviran a bana her şeyiyle ilham kaynağı olan @oguzhankoctv a çok teşekkür ediyorum. Öncelikle onların daha sonra sizlerin güvenini boşa çıkarmamak dileğiyle…” dedi.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam