wednesday

Son Günlerin En Popüleri: Wednesday

Son günlerde Netflix'te en çok izlenenlerde 1 numaraya yerleşen ve yeni yayınlanmış olan Wednesday hakkında her şey, şimdi, burada.

Ayşe Aslıhan

Netflix’in yeni dizisi “Wednesday” “Stranger Things 4″ün rekorunu kırdı.

“Wednesday”, Netflix için yeni bir rekor kırdı. Doğaüstü dizi, ilk haftasında 341,23 milyon saat izlendi ve TV listelerinin zirvesine yükseldi.

“Wednesday”, Netflix’in izlediği 93 ülkenin tamamında İlk 10’a girdi. 83 ülkede de 1 numara oldu. Dizi bu rekoru Stranger Things 4 ile de paylaşıyor. Jenna Ortega’nın Wednesday Addams rolünde oynadığı dizi, karakterin Nevermore Academy’de öğrenci olarak geçirdiği yılları konu alıyor. Burada ortaya çıkan psişik yeteneğinde ustalaşmaya, yerel kasabayı terörize eden canavarca bir öldürme çılgınlığını engellemeye çalışıyor. Ayrıca, onu karıştıran cinayet gizemini çözmeye çalışıyor.

21-27 Kasım haftasında Netflix Top 10 listesinde 2. sırada 87,9 milyon saat izlenen 1899 yer alıyor. The Crown 42.36 milyon saat izlenmeyle üçüncü sıraya yükseldi. İzleyiciler, Dead to Me 3. Sezon’u 33.3 milyon saat daha izlediler. Mevcut tüm zamanların rekor sahibi ise, Netflix’te en yoğun olduğu haftada 571,8 milyon saat izlenen Squid Game.

Ana karakterimiz Wednesday, Nevermore Akademisine geldikten kısa süre sonra burada ve şehirde bulunan sırları ve gizemleri çözüyor. Aynı zamanda bunların kendisiyle olan alakasını arıyor. Girdiği ikili ilişkilerden hiç bilmediği yönlerini keşfederek karakter gelişimini tamamlıyor. Karakter gelişimi oldukça yerinde ve olması gerektiği gibi. Karakter tasarımları, kostümler, mekanlar ve tüm bileşenler amaca gayet doğru bir şekilde hizmet ediyor. Ayrıca müzik seçimleri de bir o kadar güzel.

Özellikle Nothing Else Matters’ın Apocalyptica versiyonunu duymak keyif verici.

Ana karakterimizi canlandıran Jenna Ortega henüz 21 yaşında. Oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Ana karakterin yanı sıra yan karakter tasarımları da gayet başarılı. Genel olarak diziye kesinlikle şans verilmeli!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam